Lisätietoja

Jarkko Hentula
Tuottaja
+358 40 705 0603
jarkko.hentula@yellowfilm.fi

05.10.2015

Yli 100 000 katsojaa viidessä päivässä: Napapiirin sankarit 2 avasi huimalla tuloksella

Napapiirin sankarit 2 -elokuva sai odotetun ensi-iltansa keskiviikkona 30.9.2015 kautta maan. Elokuvan ensi-illan avaustulos on huima: ensi-iltaviikonlopun päätyttyä Napapiirin sankarit 2 on kerännyt vain viidessä päivässä jo 102 254 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaan lukien elokuvalla on koossa kaikkiaan 104 403 katsojaa.

Elokuva on jatko-osa Napapiirin sankarit -menestyskomedialle. Jatko-osan on ohjannut Teppo Airaksinen ja tuottanut Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Ykkösosan tapaan myös jatko-osan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen.

”Napapiirin sankarit 2 keräsi avausviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin 72% enemmän katsojia kuin ensimmäinen elokuva, mikä on aivan uskomatonta”, iloitsee elokuvan tuottaja Hentula.

”Alusta alkaen tavoitteemme oli päästä samoihin katsojalukuihin kuin alkuperäinen elokuva, ja tämä avaus antaa siihen erinomaiset mahdollisuudet”, Hentula jatkaa.

Ensimmäinen Napapiirin sankarit oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 385 000 katsojallaan.

”Tuntuu hienolta, että katsojat ovat tykänneet myös jatko-osasta näin paljon”, kommentoi ohjaaja Airaksinen avaustulosta hämmästellen.

Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa nähdään ensimmäisestä osasta tutut Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila ja Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa näyttelevät muun muassa Santtu Karvonen ja Joonas Nordman. Elokuvassa vilahtaa myös monia muita ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja ja uusia yllättäviä sivurooleja.

Suurkiitos kaikille elokuvan tekijöille ja ennen kaikkea katsojille!
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy