Lisätietoja

Jarkko Hentula
Tuottaja
+358 40 705 0603
jarkko.hentula@yellowfilm.fi

24.04.2014

Ville Myllyrinne ja Laura Malmivaara yhdessä valkokankaalle

Tänä keväänä suomalaiset valtaavat jälleen lomailijoille tutun Kreikan saaren Kosin – tällä kertaa yhteistyön merkeissä: saarella alkavat kotimaisen toimintaseikkailuelokuvan Lomasankarit kuvaukset tänään keskiviikkona 23.4. Elokuvan ensi-ilta on syksyllä 2014.

Vauhtia ja viihdettä tarjoavan Lomasankarit-elokuvan ohjaa Taavi Vartia ja tuottaa Jarkko Hentula. Tarinan päähenkilöä, etelänmatkalle uusien velipuoltensa kanssa pakotettua Tonia näyttelee niin televisiosta kuin valkokankaaltakin tänä keväänä tutuksi tullut 15-vuotias Nuutti Konttinen. Parhaillaan Konttinen hurmaa TV2:n Ihan sama -seikkailusarjassa ja Muutoksii-elokuvassa.

Tonin isän roolissa hauskuuttaa Ville Myllyrinne ja äitipuolena uusperheen tyrskyjä tyynnyttelee Laura Malmivaara. Tonin velipuolina nähdään uusia kasvoja: jalkapalloa ja näyttelemistä harrastava 12-vuotias Emil Auno, sekä niinikään näyttelemistä ja musiikkia harrastava 15-vuotias Veikka Vainikka. Muissa rooleissa nähdään monia Kreikan tunnetuimpia näyttelijäkuuluisuuksia ja nuoria nousevia tähtiä.

Kreikka tarjoaa Lomasankarit -elokuvalle toimintaseikkailun edellyttämät puitteet.

”On mahtavaa päästä tekemään toimintaseikkailua Kosin saaren fantastisiin maisemiin”, elokuvaa tuottava Jarkko Hentula iloitsee.

”Kreikkalainen tuottaja Lilette Botassi Inkas Filmistä on onnistunut hankkimaan elokuvalle rahaa Kreikasta satoja tuhansia euroja, mikä on todella hienoa. Tämä todistaa, että Kreikasta on mahdollista saada rahaa takaisin – ainakin suomalaiseen kulttuuriin”, jatkaa Hentula velmuillen.

Myös elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Vartia on innoissaan Kreikan tarjonnasta suomalaiselle elokuvalle.

Sininen meri ja Kreikan saaristo ovat kuin luotu kunnon toimintaseikkailua varten. Tämä elokuva antaa katsojille vauhdikkaan elämyksen, joka pitää sisällään ajattomia, klassisia teemoja, kuten ystävyys, nuori rakkaus, jännitys, rajaton riemu, vaikeuksien voittaminen ja luottamuksen syntyminen”, hehkuttaa Vartia.

”On hienoa ohjata tätä elokuvaa, kun näyttelijöinä on ykkösrivin tähtiä Suomesta ja Kreikasta, ja kerrassaan lahjakkaat nuoret näyttelijät. Sama pätee monikansalliseen kuvausryhmään. Tällä kokoonpanolla tulemme valkokankaalle oikein rytinällä”, Vartia lupaa.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy