Lisätietoja

Heli Vartiainen
Viestinnän suunnittelija, Yle
+358 40 060 1295
heli.vartiainen@yle.fi

21.09.2015

Uusi panelshow alkaa lokakuussa Yle TV2:ssa

Villi kortti on uusi viihteellinen panelshow, jonka aiheena on yksi suomalaisten suosituimmista vapaa-ajanviettotavoista: penkkiurheilu.

Villi kortti yhdistää intohimoisen fanittamisen ja yllättävät käänteet. Ohjelmassa urheilu- ja viihdemaailman ammattilaisista koostuvat paneelijoukkueet pureutuvat urheilun seuraamiseen humoristisen, yhteiskunnallisen ja keittiöpsykologisen linssin läpi. Joukkueiden kapteeneina toimivat jokaisessa jaksossa muusikko Tommy Lindgren ja näyttelijä Essi Hellén. Vaihtopenkin ja panelistituolin väliä kirmaavat puolestaan Tuomas Kyrö, Kalle Palander, Aki Riihilahti, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen ja Helena Pöllänen. Juontajana ja erotuomarina toimii Riku Riihilahti. Joka viikko kokoonpanon täydentää julkkisvieras.

Vauhdikkaassa viihdeohjelmassa panelistit käyvät läpi urheilun merkittävimpiä tapahtumia, nostavat esiin omia huippuhetkiään ja joutuvat kokeilemaan kummallisia tehtäviä. Ohjelma aktivoi myös penkkiurheilijat kotisohvalla osoitteessa yle.fi/villikortti.

Villi kortti Yle TV2:ssa 19.10. alkaen maanantaisin klo 22.

Tiesitkö tämän panelisteista?

Tämä nainen ei nuorena paikalla pysynyt. Hän oli ringettetyttö, cheertanssija, Torpan Poikien mikrotyttöikäisten laitahyökkääjä. Sitten taiteilijuus pelasti urheilulta. (Näyttelijä Essi Hellén)

Kun tämä herra kertoi itsevarmana teinipoikana nousevansa maailman huipulle, harva uskoi. Maailmanmestaruus sulki monen muun suut, mutta itse kartanonherran jutut kulkevat urheilu-uran jälkeen entistäkin levottomammin. (Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander)

Tämä mies tunnettiin peliurallaan kovalla intensiteetillä vääntävänä taistelijana. Kerrotaankin, että kun hän kohtasi lenkkipolulla lauman vihaisia pitbullterriereitä, terrierit hakeutuivat terapiaan. (Ex-futari, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti)

Ben Johnson juoksi satasen alle kympin ja kärähti. Tämä mies räpäyttää Don Johnson Big Bandissa sata sanaa alle kympin, sallituissa oloissa. (Räppäri ja kynämies, Tommy Lindgren)

Järvenpään Palloseuran kasvatti, pukukoppiläpän kruunaamaton Suomen mestari. Nainen, jonka peliuran huippuhetki oli, kun hänen joukkueensa voitti Vammalan palloseuran 21-1 ja hän teki sen vastustajan ainoan maalin. (Kirjailija, käsikirjoittaja Paula Noronen)

Mies, jonka kirjallinen ihanne on Vladimir Krutovin pelitapa; kovaa, mutta pehmeästi jenkkakahvoista tinkimättä. (Kirjailija, Tuomas Kyrö)

Tämän miehen kasvot sopivat radioon kuin korkki Jari Litmasen silmään ja ääni televisioon kuin grillimakkara Timo Jutilan kouraan. Aina Euroviisuihin asti urallaan edennyt Paperilaakson Pallon kakkosmaalivahti. (Juontaja Juuso Mäkilähde)

Tällä naisella on koira-geeni, eli kaikkien pallojen perässä on juostava. Talvisin elämä on yhtä alamäkeä, hiihdonopetuksen lisäksi hän on erityisesti after-skin ammattilainen. (Stand up -koomikko Helena Pöllänen)
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Meillä on taas haku päällä 👀Lue lisää biosta 👉🏻👉🏻👉🏻 . . . #rekry #harkka #harjoittelu #puvustus #tukaaniheimo #yellowfilm #yellowfilmtv
Comedy sketch character Aina Inkeri Ankeinen paid a visit in Turku castle. Something funny is coming up this christmas on finnish television. #yellowfilmtv #wffc #westfinlandfilmcommission #turku #filmcity #ainainkeriankeinen #putous #filmset #alwayslookonthebrightsideoflife
Lähde Napapiirin sankarien seurassa huikeisiin maisemiin Hetta-Pallas -reitille. Osallistu leffakisaan Suomen Erätaito ry:n facebooksivulla ja voita upea Napis3-paketti. #napis3 #leffa #hettapallas #retki #retkeily #outdoors #movie #erämaa #bushcraft #napapiirinsankarit3 #yellowfilmtv @suomen_erataito @napisleffa @yellowfilmtv
Aina Inkeri, aasi ja "muinainen Betlehem" - MITÄ?! Syy selviää jouluaattona 2017 Maikkarilta! 🎅🎬🐎 #ainainkeriankeinen #yellowfilmtv #yellowfilm #maikkari @mtv3suomi
#posti toi... Voisiko joku kertoa mitä mä teen noilla #bingo lapuilla? Elokuvakin nähty jo aikaa sitten.. @napisleffa #napapiirinsankarit3 #palkinto #malaco #lätkäliiga #salmiakki #suumakiaksi #yellowfilmtv
Miten sujuu Ruususella duunihaku 100 vuoden nukkumisen jälkeen? 😂Katso Yellown facesta, tai @yle_areena'sta koko klippi! Kymmenen päivää ja sit kaikki uudet jaksot ulkona! Chin, chin! 👸🍾 #yellowfilmtv #yellowfilm #siskonpeti

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy