Lisätietoja

Heli Vartiainen
Viestinnän suunnittelija, Yle
+358 40 060 1295
heli.vartiainen@yle.fi

21.09.2015

Uusi panelshow alkaa lokakuussa Yle TV2:ssa

Villi kortti on uusi viihteellinen panelshow, jonka aiheena on yksi suomalaisten suosituimmista vapaa-ajanviettotavoista: penkkiurheilu.

Villi kortti yhdistää intohimoisen fanittamisen ja yllättävät käänteet. Ohjelmassa urheilu- ja viihdemaailman ammattilaisista koostuvat paneelijoukkueet pureutuvat urheilun seuraamiseen humoristisen, yhteiskunnallisen ja keittiöpsykologisen linssin läpi. Joukkueiden kapteeneina toimivat jokaisessa jaksossa muusikko Tommy Lindgren ja näyttelijä Essi Hellén. Vaihtopenkin ja panelistituolin väliä kirmaavat puolestaan Tuomas Kyrö, Kalle Palander, Aki Riihilahti, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen ja Helena Pöllänen. Juontajana ja erotuomarina toimii Riku Riihilahti. Joka viikko kokoonpanon täydentää julkkisvieras.

Vauhdikkaassa viihdeohjelmassa panelistit käyvät läpi urheilun merkittävimpiä tapahtumia, nostavat esiin omia huippuhetkiään ja joutuvat kokeilemaan kummallisia tehtäviä. Ohjelma aktivoi myös penkkiurheilijat kotisohvalla osoitteessa yle.fi/villikortti.

Villi kortti Yle TV2:ssa 19.10. alkaen maanantaisin klo 22.

Tiesitkö tämän panelisteista?

Tämä nainen ei nuorena paikalla pysynyt. Hän oli ringettetyttö, cheertanssija, Torpan Poikien mikrotyttöikäisten laitahyökkääjä. Sitten taiteilijuus pelasti urheilulta. (Näyttelijä Essi Hellén)

Kun tämä herra kertoi itsevarmana teinipoikana nousevansa maailman huipulle, harva uskoi. Maailmanmestaruus sulki monen muun suut, mutta itse kartanonherran jutut kulkevat urheilu-uran jälkeen entistäkin levottomammin. (Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander)

Tämä mies tunnettiin peliurallaan kovalla intensiteetillä vääntävänä taistelijana. Kerrotaankin, että kun hän kohtasi lenkkipolulla lauman vihaisia pitbullterriereitä, terrierit hakeutuivat terapiaan. (Ex-futari, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti)

Ben Johnson juoksi satasen alle kympin ja kärähti. Tämä mies räpäyttää Don Johnson Big Bandissa sata sanaa alle kympin, sallituissa oloissa. (Räppäri ja kynämies, Tommy Lindgren)

Järvenpään Palloseuran kasvatti, pukukoppiläpän kruunaamaton Suomen mestari. Nainen, jonka peliuran huippuhetki oli, kun hänen joukkueensa voitti Vammalan palloseuran 21-1 ja hän teki sen vastustajan ainoan maalin. (Kirjailija, käsikirjoittaja Paula Noronen)

Mies, jonka kirjallinen ihanne on Vladimir Krutovin pelitapa; kovaa, mutta pehmeästi jenkkakahvoista tinkimättä. (Kirjailija, Tuomas Kyrö)

Tämän miehen kasvot sopivat radioon kuin korkki Jari Litmasen silmään ja ääni televisioon kuin grillimakkara Timo Jutilan kouraan. Aina Euroviisuihin asti urallaan edennyt Paperilaakson Pallon kakkosmaalivahti. (Juontaja Juuso Mäkilähde)

Tällä naisella on koira-geeni, eli kaikkien pallojen perässä on juostava. Talvisin elämä on yhtä alamäkeä, hiihdonopetuksen lisäksi hän on erityisesti after-skin ammattilainen. (Stand up -koomikko Helena Pöllänen)




Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy