Lisätietoja

Tomi Paajanen
Tuottaja
tomi.paajanen@yellowfilm.fi

29.08.2016

Tässä ovat Villin kortin uudet panelistit!

Suomen hauskin urheiluohjelma ja urheilullisin viihdeohjelma Villi kortti jatkuu kolmannen tuotantokauden voimin tiistaina 20.9. klo 21 Yle TV2:ssa. Kesän aikana ohjelma on napannut siirtomarkkinoilta riveihinsä kaksi uutta vahvistusta: yhdeksänkertaisen maailmanmestarin Minna Kaupin sekä komediamaailman nousevan lupauksen Pilvi Hämäläisen.

Minna Kauppi

Palander onnistui siinä kerran, tämä nainen yhdeksästi. Moottoriturpa, jonka motto on juosta kuin hirvi ja suunnistaa kuin navigaattori. Ex-suunnistaja ja vuoden urheilija Minna Kauppi liittyy Villin kortin joukkueeseen.

“Tämä on uudenlainen haaste, jotain spontaania ja hauskaa, mutta vähän jännää myös. Olen nyt ihan erilaisessa roolissa, sillä aiemmin olen ollut ruudussa vain urheilijana. Lähden avoimin mielin sukeltamaan”, uutena panelistina aloittava Minna Kauppi toteaa.

”Suunnistus on niin maanläheinen laji, että kokemukseni ovat varmasti ihan erilaisia kuin muilla urheilijoilla. Suunnistuksesta on helppo veistellä vitsejä”, nopeasta kielestään tunnettu Minna naurahtaa.

Pilvi Hämäläinen

Hänellä on Seppo Rädyn nimmari siitä huolimatta, että Räty on nähnyt hänen heittävän keihästä. Hän on puolestaan nähnyt, kun Seppo Räty vetää röökiä. Hän on myös näytellyt Kokkolan ja Turun kaupunginteatterissa ja ollut Sakke Pietilän maalivahtileirillä. Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on toinen Villin kortin uusista vahvistuksista.

”Oon reenannu itteeni penkkiurheilukondikseen juomalla kesän kaljaa ja kattomalla telkkaria. Urheilufiilistä hain metättämällä ittelleni Lieksan Hurttien pelipaitaa siinä kuitenki surkeesti epäonnistuen,” Pilvi kertoo.

”Voisin löylyttää emmä tiiä vaikka Riku Riihilahden jossain pallon potkimisessa. Ei mulla mitään jalkapallotaustaa ole, mutta onkos sitten myöskään vaikka Rikulla? Eikse just joku linnanjuhlien juontaja oo?” Pilvi kysyy.

Villin kortin paneeli kaivaa viikon olennaisimmista urheilu-uutisista epäolennaisimmat asiat aseinaan puutteellinen asiantuntemus, vinksahtaneet näkökulmat ja sketsit. Mestarien liiga -iltoina erityiskäsittelyyn joutuu suomalaisen urheilun johtava traumapesäke, jalkapallo.

Joukkoja käskyttää onnistuessaan aina vaarallinen juontaja Riku Riihilahti. Panelisteina naurattavat Minna Kaupin ja Pilvi Hämäläisen lisäksi maailmanmestari Kalle Palander, räppäri ja kynämies Tommy Lindgren, huumorin ylipäällikkö Ville Myllyrinne, kirjailija Paula Noronen ja Suomen surkein juontaja Juuso Mäkilähde. Valioliigakokemusta studioon tuo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti. Lisäksi joka lähetyksessä mukana tähtivieras.

Villin kortin 3. tuotantokausi alkaa tiistaina 20.9. klo 21 Yle TV2:ssa.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Se on enää kaksi (2) päivää Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset leffan enskariin (24.11.) ! 👒✨ . . . @heinisleffa #heinisleffa #yellowfilm #yellowfilmtv
Kuvat by Hanna-Maria Grönlund Tässä ramdom kooste "Älä jäädy" ohjelman still-kuvista! 😁Pakko tarinoida sen verran et tää oli oikeesti mulle henkilökohtaisesti tosi tärkee projekti ♥️Sillon ku tätä kuvattiin, niin jännästi sitä aina piristy ku töihin pääs ja murheet unohtu 😍Oli hyvä tiimi töissä ja mahtavia impro repäsyitä! 👍Katsomosta kait voi katella viel näit :) #äläjäädy #mtv3 #yellowfilmtv
Tää oli kova: 95 CAST: Jon-Jon, Sebastian & Joel VS. JOKERIT @mtvposse 🏆🇫🇮 . . . #95elokuva #mtvposse #jokerit #yellowfilm #yellowfilmtv
Repostattu upean @ernestlawson_ :in feediltä. Viimeinen jakso tänään. Kokemus oli huikea ja inspiroiva. Sigh. Voih. Oijoi. Mitäs sit? #äläjäädy #improv #yellowfilmtv #nytonhyvä #whatcanyousay #whathappensnow
Pelimies episode 6 mixed and mastered for tonight. #toivothesoundguy #toivothesounddesigner #nuendo7 #yellowfilmtv #pelimies #rmebabyfacepro #amphionspeakers #finnishcomedy #politicalsatire
Kuvassa: Emily Shipway Kuva by Hanna-Maria Grönlund Heinähattu ja Vilttitossun kutsuvieras enskari on tänää. Sen kunniaks kaivelin tämmöisen arkistojen kätköistä ☺️ #heinisleffa #ensiilta #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy