Lisätietoja

Tomi Paajanen
Tuottaja
tomi.paajanen@yellowfilm.fi

29.08.2016

Tässä ovat Villin kortin uudet panelistit!

Suomen hauskin urheiluohjelma ja urheilullisin viihdeohjelma Villi kortti jatkuu kolmannen tuotantokauden voimin tiistaina 20.9. klo 21 Yle TV2:ssa. Kesän aikana ohjelma on napannut siirtomarkkinoilta riveihinsä kaksi uutta vahvistusta: yhdeksänkertaisen maailmanmestarin Minna Kaupin sekä komediamaailman nousevan lupauksen Pilvi Hämäläisen.

Minna Kauppi

Palander onnistui siinä kerran, tämä nainen yhdeksästi. Moottoriturpa, jonka motto on juosta kuin hirvi ja suunnistaa kuin navigaattori. Ex-suunnistaja ja vuoden urheilija Minna Kauppi liittyy Villin kortin joukkueeseen.

“Tämä on uudenlainen haaste, jotain spontaania ja hauskaa, mutta vähän jännää myös. Olen nyt ihan erilaisessa roolissa, sillä aiemmin olen ollut ruudussa vain urheilijana. Lähden avoimin mielin sukeltamaan”, uutena panelistina aloittava Minna Kauppi toteaa.

”Suunnistus on niin maanläheinen laji, että kokemukseni ovat varmasti ihan erilaisia kuin muilla urheilijoilla. Suunnistuksesta on helppo veistellä vitsejä”, nopeasta kielestään tunnettu Minna naurahtaa.

Pilvi Hämäläinen

Hänellä on Seppo Rädyn nimmari siitä huolimatta, että Räty on nähnyt hänen heittävän keihästä. Hän on puolestaan nähnyt, kun Seppo Räty vetää röökiä. Hän on myös näytellyt Kokkolan ja Turun kaupunginteatterissa ja ollut Sakke Pietilän maalivahtileirillä. Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on toinen Villin kortin uusista vahvistuksista.

”Oon reenannu itteeni penkkiurheilukondikseen juomalla kesän kaljaa ja kattomalla telkkaria. Urheilufiilistä hain metättämällä ittelleni Lieksan Hurttien pelipaitaa siinä kuitenki surkeesti epäonnistuen,” Pilvi kertoo.

”Voisin löylyttää emmä tiiä vaikka Riku Riihilahden jossain pallon potkimisessa. Ei mulla mitään jalkapallotaustaa ole, mutta onkos sitten myöskään vaikka Rikulla? Eikse just joku linnanjuhlien juontaja oo?” Pilvi kysyy.

Villin kortin paneeli kaivaa viikon olennaisimmista urheilu-uutisista epäolennaisimmat asiat aseinaan puutteellinen asiantuntemus, vinksahtaneet näkökulmat ja sketsit. Mestarien liiga -iltoina erityiskäsittelyyn joutuu suomalaisen urheilun johtava traumapesäke, jalkapallo.

Joukkoja käskyttää onnistuessaan aina vaarallinen juontaja Riku Riihilahti. Panelisteina naurattavat Minna Kaupin ja Pilvi Hämäläisen lisäksi maailmanmestari Kalle Palander, räppäri ja kynämies Tommy Lindgren, huumorin ylipäällikkö Ville Myllyrinne, kirjailija Paula Noronen ja Suomen surkein juontaja Juuso Mäkilähde. Valioliigakokemusta studioon tuo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti. Lisäksi joka lähetyksessä mukana tähtivieras.

Villin kortin 3. tuotantokausi alkaa tiistaina 20.9. klo 21 Yle TV2:ssa.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy