Lisätietoja

Noora Haatainen
Tuottaja, Yellow Film & TV
noora.haatainen@yellowfilm.fi

Heli Vartiainen
Viestinnän suunnittelija, Yle
heli.vartiainen@yle.fi
p. +358 400 601 295

25.08.2015

Taneli Mäkelä liittyy YleLeaksin tiimiin

Viidennellä kaudellaan YleLeaks laittaa uuden vaihteen silmään ja tuo televisioruutuihin eri puolueiden hämmentävimmät hahmot 5.9. alkaen klo 21.15 Yle TV1:ssä. Kaikkien aikojen poliittinen syksy tarjoaa uudistuneelle ohjelmalle herkulliset puitteet.

Jatkossa viikon kuumimmista poliittisista ja yhteiskunnallisista aiheista keskustellaan, väitellään ja riidellään kahdeksan eduskuntaan pyrkineen, mutta harmittavasti rannalle jääneen fiktiivisen varakansanedustajan kesken.

Pääosissa ovat suurimpien puolueiden keskustan, kokoomuksen, perussuomalaisten ja sosiaalidemokraattien edustajat, mutta myös pienemmät puolueet pääsevät vaihtelevasti ääneen. Varakansanedustajia esittävät ohjelmassa aiemminkin mukana olleet Kari Hietalahti, Mari Perankoski ja Teemu Laajasalo sekä uutena kasvona mukaan liittyvä Taneli Mäkelä.

Hahmot ja heidän mielipiteensä tulevat tutuiksi kuluvan syksyn aikana. Tuoreen eduskunnan ja hallituksen myötä tulossa on kaikkien aikojen poliittinen syksy, josta riittää vitsailtavaa.

Konkarinäyttelijä Taneli Mäkelä liittyy iloisin mielin YleLeaksin luovaan joukkoon. Hänelle tuotantotiimi ja kollegat ovat ennestään tuttuja.

”Ohjelman uudistus tuntuu hyvältä, mieluummin sitä hahmona pehmeitä höpöttää kuin omana itsenään. Vakavasti puhuen, fiktiiviset hahmot saattavat tehdä ohjelmasta itse asiassa todellisemman tuntuisen”, Mäkelä pohtii.

Krisse Salminen jatkaa YleLeaksin juontajana, ja mukana nähdään edelleen myös kaikkien alojen erityisasiantuntija, teatterineuvos Tellervo von Appelgren (Miitta Sorvali).

YleLeaks Yle TV1:ssä 5.9. alkaen.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy