Lisätietoja

Petja Peltomaa
Pääkäsikirjoittaja
+358 50 563 1345
petja.peltomaa@yellowfilm.fi

18.10.2016

Sykkeen ”pikkusisko” Syrror alkaa Ruotsissa

Suomalaisen Syke-sarjan re-make versio Syrror saa ensi-iltansa Ruotsissa TV4-kanavalla keskiviikkona 19.10. Kuten suomalaisen esikuvansa, myös ruotsalaisen Syrror-sarjan tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jonka neljän sairaanhoitajan värikästä elämää sarjassa seurataan.

“Vihdoin! Tämä on ensimmäinen kerta kun näytämme sairaaladraamaa TV4:lla. Syrror on perhedraama, joka vie meidät suoraan elämän suurien kysymysten äärelle. Toivomme tämän maailman koskettavan katsojia syvästi ja toivomme yleisön addiktoituvan sarjaan”, TV4:n ja C Moren draamavastaava Josefine Tengblad kertoo.

Ruotsalaisessa versiossa sairaanhoitajina nähdään Celie Sparre (Iiris), Marall Nasiri (Julia), Tanja Lorentzon (Malin) sekä Jeanette Holmgren (Carin).

“Haluamme luoda silmäyksen siihen, millaista jokapäiväinen työ ruotsalaisessa sairaalassa tänä päivänä on. Olemme todella ylpeitä huikeasta castistamme, joka on omaksunut rooleja, joiden tunteiden kirjo on hyvin laaja. Jokaisella sarjan hahmoista on myös mielenkiintoinen elämä sairaalan ulkopuolella”, Josefine Tengblad jatkaa.

Sarjaa on kuvattu Tukholmassa kahden tuotantokauden verran. Rooleissa nähdään neljän sairaanhoitajan lisäksi myös Henrik Norlén (Modus), Anton Lundqvist (En underbar jävla jul), Maria Sid (Så ock på jorden) ja Jonas Malmsjö (The Sandhamn murders).

“Toivomme, että yleisö löytää yhtäläisyyksiä sarjan teemojen kanssa – onhan kuitenkin niin, että ennemmin tai myöhemmin jokainen meistä on tekemisissä terveydenhoitoalan kanssa tavalla tai toisella. Sarjan sairaanhoitajien kanssa katsoja saa sekä itkeä että nauraa”, sarjan ruotsalaiset tuottajat Jan Blomgren ja Anette Brantin Bob Filmiltä kertovat.

Syrror-sarjan TV4:lle ja C More:lle tuottaa ruotsalainen Bob Film. Sarjan ohjaa Lisa Farzaneh ja Tord Danielsson. Sarja pohjautuu suomalaiseen Yellow Film & TV:n formaattiin. Formaatin on luonut käsikirjoittaja Petja Peltomaa. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa Eccho Rights.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy