Lisätietoja

Jenni Säntti
Tuottaja
jenni.santti@yellowfilm.fi

09.03.2015

Paula Noronen HHU:n panelistiksi: ”Vierailu ohjelmassa oli hyvä tulikaste”

Kirjailija ja toimittaja Paula Noronen nähdään Hyvät ja Huonot Uutiset -ohjelman uutena panelistina 8. huhtikuuta alkaen. Pitkästä tv- ja radiourastaan, lastenkirjoistaan sekä kolumneistaan tunnettu Paula vieraili ensimmäisen kerran ohjelmassa viime vuoden marraskuussa.

”Vierailusta jäi tosi hyvä fiilis ja jokin aika sen jälkeen sainkin sähköpostia, jossa kysyttiin, olisinko kiinnostunut ryhtymään panelistiksi. Se oli kyllä kivoimpia meilejä, mitä olen lukenut”, Paula muistelee.

Kuvausten alkua odottava tuore panelisti kertoo olleensa ohjelman fani jo pitkään.

”Käsikirjoituksen eteen nähdään paljon vaivaa. Ketään ei nolata, eikä ohjelmassa naureta kuin korkeintaan ilmiöille. Kaiken kaikkiaan se on hyvän mielen ohjelma, joka kunnioittaa katsojaansa.”

HHU:ssa yhdistyy paljon Paulalle tuttuja asioita: kirjoittamista, esiintymistä, intohimoista perehtymistä asioihin sekä halua löytää uniikkeja ja tuoreita jutun aiheita.

”Muistan jännittäneeni vierailua aivan kamalasti, mutta enää esiintyminen ohjelmassa ei pelota. Vierailu oli hyvä tulikaste.”

Millaisen panelistin katsojat Paulasta HHU:hun saavat?

”Suomen hauskimmat naisethan siellä jo on. Musta tulee sitten sellainen kaappipositiivinen. Esitän perseeseen ammuttua järvenpääläistä, mutta oikeasti olen ihan hyvä tyyppi.”
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy