Lisätietoja

26.5. klo 13-15
Saija Viitala
Viestintäpäällikkö
+358 40 848 0286

20.05.2016

Napapiirin sankarit 3 tarjoaa unelmien kesätyöpaikan

Napapiirin sankarit 3 nähdään elokuvateattereissa syksyllä 2017. Elokuva kuvataan tulevana kesänä Lapissa ja Kainuussa. Elokuvan fanien iloksi kuvauksista tuotetaan myös poikkeuksellinen laaja määrä kulissien takaista materiaalia www.napis3.fi-sivustolle.

Tällä hetkellä tuotantotiimi on rakentamassa kuvausaikatauluja ja kokoamassa kuvaustiimiä, johon etsitään social media ja making of -vastaavaa.

”Nyt tekeillä oleva elokuvasarjan kolmas osa päättää trilogian, ja luvassa on enemmän verta, hikeä ja naurunkyyneleitä kuin koskaan aiemmin. Haluamme laajentaa Napapiirin sankarien maailmaa myös elokuvien ulkopuolelle. Tässä työssä merkittävä rooli on sosiaalisen median vastuuhenkilöllä, jota haemme yhteistyössä Clear Channelin kanssa. Haussa on Suomen paras ihminen tähän tehtävään,” elokuvan tuottaja Jarkko Hentula linjaa.

Napapiirin sankarit 3:n käsikirjoittaa edellisten osien tapaan Pekko Pesonen. Elokuvan sivustolla kerrotaan, että valituksi tulevan hakijan kannattaa varata ainakin ”omat ohvit mukhaan”.

”Tämä on epäilemättä unelmien kesätyö, jos on masokisti. En tiedä kuka muu voisi nauttia pahimmasta mäkäräisajasta tunturissa näiden kahjojen kanssa. Hommaan tarvitaan erittäin vahvaa huumorintajua,” Pesonen nauraa.

Social media ja making of -vastaavan paikkaa voi hakea videolla 1.6.2016 asti osoitteessa: www.napis3.fi.

SYNOPSIS

Elokuvan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on ajautunut pahaan ikäkriisiin ja lähtee etsimään itseään tunturivaellukselle. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun mukaan tunkee muutama muukin sankari. Sitten asiat alkavat mennä pieleen. Katastrofaalisen pieleen.

Samaan aikaan kotiäitiyteen tympääntynyt Inari (Pamela Tola) tunkee Kolarin kiinteistöhuollon työkykymatkalle suopotkupallokisoihin. Matkalla käy ilmi, että yrityksen henkilöstöpäällikön paikka on aukeamassa. Se olisi Inarin unelmatyö, mutta paikka on jo pedattu pomon psykopaattiselle veljenpojalle. Kaiken lisäksi Pikku-Mikko (Kari Ketonen) tunkee mukaan kolarilaisten joukkueeseen.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja tuottavat Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Elokuvan levittää ja markkinoi Nordisk Film ja sen televisio-oikeudet on hankkinut Nelonen Media.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy