Lisätietoja

Sanna-Maria Rantanen
Tiedottaja
HYPR Agency co. Nordisk Film
napapiirinsankarit3@hypr.fi
+358 50 320 5035

23.03.2017

Napapiirin sankarit 3 -elokuvasta julki teaser-juliste

Ensimmäisessä Napapiirin sankarit 3 -julisteessa nähdään elokuvan päähenkilöt Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola), jotka ovat jälleen suuntaamassa eri teille. Janne lähtee vaeltamaan Pallas-tunturille etsimään itseään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä. Muutaman muun mukaan tunkeneen sankarin myötä matkasta muotoutuu katastrofaalinen kaaos. Samaan aikaan Inari pyrkii luomaan uraa suopotkupallokisoissa Vuokatissa. Paikalla palloilee myös tulevan työnantajan uusi yhteistyökumppani Pikku-Mikko (Kari Ketonen), ja Inarin suunnitelmat uppoavat syvälle suohon.

Napis-maailma levittäytyy siis ensimmäistä kertaa Lapin ulkopuolelle, Vuokattiin, jossa tullaan viettämään myös elokuvan maailmanensi-iltaa elokuussa 2017.

Vatasen, Tolan ja Ketosen lisäksi elokuva tuo valkokankaille niin tuttuja kuin tuoreitakin Napis-hahmoja. Jannen ystäviä Räihästä ja Kämäräistä esittävät kansan suosikit Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Uusissa Napis-rooleissa nähdään Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

”Jannen rooli on minulle erittäin merkityksellinen, niin roolihahmona kuin oman urani mittakaavassa”, kertoo suosikkinäyttelijä Vatanen.

”Napiksen kolmas osa tuo jälleen lisää syvyyttä Jannen hahmoon, vaikka keski-ikäisen perheenisän kasvaminen onkin kaikessa vaativuudessaan samalla myös huvittavaa.”

Vatasen merkitys on Napapiirin sankarit 3 -tuotannossa vielä pääosaakin suurempi. Näyttelemisen lisäksi Vatasella on toinen, kokonaan uusi rooli tuotantotyöryhmässä kameran takana.

”Olen ensimmäistä kertaa mukana elokuvatuotannossa myös executive-tuottajana. Tuotantotyöryhmässä työskenteleminen on tuonut minulle uusia näköaloja niin elokuva-alaan kuin Napiksenkin maailmaan”, Vatanen mainitsee.

”Tuotantotyön ansiosta tuntuu jälleen siltä, kuin olisin kasvanut ammattilaisena Napisten myötä siinä missä roolihahmoni Jannekin – tosin onneksi ilman Jannelle ominaista huonotuurista kantapään kautta töppäilyä.”

Napapiirin sankarit 3:n on ohjannut Tiina Lymi ja aiempien osien tapaan käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Elokuvateattereissa Napapiirin sankarit 3 nähdään keskiviikkona 23.8.2017.

Katso tuore teaser-traileri täältä.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Se on enää kaksi (2) päivää Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset leffan enskariin (24.11.) ! 👒✨ . . . @heinisleffa #heinisleffa #yellowfilm #yellowfilmtv
Kuvat by Hanna-Maria Grönlund Tässä ramdom kooste "Älä jäädy" ohjelman still-kuvista! 😁Pakko tarinoida sen verran et tää oli oikeesti mulle henkilökohtaisesti tosi tärkee projekti ♥️Sillon ku tätä kuvattiin, niin jännästi sitä aina piristy ku töihin pääs ja murheet unohtu 😍Oli hyvä tiimi töissä ja mahtavia impro repäsyitä! 👍Katsomosta kait voi katella viel näit :) #äläjäädy #mtv3 #yellowfilmtv
Tää oli kova: 95 CAST: Jon-Jon, Sebastian & Joel VS. JOKERIT @mtvposse 🏆🇫🇮 . . . #95elokuva #mtvposse #jokerit #yellowfilm #yellowfilmtv
Repostattu upean @ernestlawson_ :in feediltä. Viimeinen jakso tänään. Kokemus oli huikea ja inspiroiva. Sigh. Voih. Oijoi. Mitäs sit? #äläjäädy #improv #yellowfilmtv #nytonhyvä #whatcanyousay #whathappensnow
Pelimies episode 6 mixed and mastered for tonight. #toivothesoundguy #toivothesounddesigner #nuendo7 #yellowfilmtv #pelimies #rmebabyfacepro #amphionspeakers #finnishcomedy #politicalsatire
Kuvassa: Emily Shipway Kuva by Hanna-Maria Grönlund Heinähattu ja Vilttitossun kutsuvieras enskari on tänää. Sen kunniaks kaivelin tämmöisen arkistojen kätköistä ☺️ #heinisleffa #ensiilta #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy