Lisätietoja

Saara Kankaanpää
2. apulaisohjaaja
+358 40 649 3113
napis3@yellowfilm.fi

06.07.2016

Napapiirin sankarit 3 aloittaa massiiviset kuvaukset Kainuussa

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät heinäkuun loppupuolella Kainuussa. Elokuvan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on ajautunut ikäkriisiin ja lähtee etsimään itseään tunturivaellukselle. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun mukaan änkeää muitakin sankareita. Samaan aikaan kotiäitiyteen tympääntynyt Inari (Pamela Tola) tunkee mukaan Kolarin kiinteistöhuollon työkykymatkalle suopotkupallokisoihin.

Elokuvassa nähtävät suopotkupallokisat kuvataan Vuokatissa ja kohtausten esivalmistelut ovat jo käynnissä. Vuokatissa 21.7.–4.8.2016 kuvattavien suopotkupallokisojen kohtauksiin etsitään tällä hetkellä satoja avustajia ja lukuisia erikokoisia ryhmiä.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan 2. apulaisohjaaja Saara Kankaanpään mukaan tarvetta on 5-10 henkilön suuruisille joukkueille, jotka voivat muodostua esimerkiksi kaveriporukasta tai harrastusseurasta. Kankaanpään mukaan aiempi pelikokemus ei ole edellytys elokuvaan mukaan pääsemiselle:

“Varsinkin nuorista miehistä koostuvat ryhmät mahtuvat vielä hyvin mukaan. Pelitaitoa ei tarvitse olla – riittää, että jalkapalloa on tullut seurattua vaikka vain vartti kotisohvalta. Mutta kisoihin etsitään myös tuomareita, eli jos säännöt ovat hanskassa, niin paikka jopa Napis-tuomarina voi olla mahdollinen!” Kankaanpää kertoo.

Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja käsikirjoittaa Pekko Pesonen. Napapiirin sankarit 3 -elokuvan tuottavat Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Elokuvan levittää ja markkinoi Nordisk Film ja sen televisio-oikeudet on hankkinut Nelonen Media.

Ryhmien ilmoittautumiset osoitteeseen: napis3(at)yellowfilm.fi. Ryhmille maksetaan pieni korvaus elokuvassa avustamisesta.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy