Lisätietoja

Jarkko Hentula
Tuottaja
+358 705 0603
jarkko.hentula@yellowfilm.fi

21.07.2016

Napapiirin sankarit 3 aloittaa kuvaukset – Nämä tähdet nähdään uudessa elokuvassa

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät torstaina 21.7.2016. Elokuvan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) lähtee etsimään itseään vaellusretkelle. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun mukaan tunkee Räihänen (Timo Lavikainen) sekä Kämäräinen (Santtu Karvonen). Samaan aikaan Jannen puoliso Inari (Pamela Tola) saa mahdollisuuden palata työelämään, jos pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inari osallistuu suopotkupallokisoihin, jonne änkeää mukaan Inarin kauhuksi myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen).

Elokuvassa seikkailee tuttujen napapiirin sankareiden lisäksi liuta uusia tähtiä. Uudet näyttelijät näkyvät elokuvan Facebook-sivulle ladatussa Facebook-lähetyksessä. Videolla nähdään mm., kuinka Jani Volanen, Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Tommi Eronen sekä Paavo Kinnunen lähettävät terveisiä katsojille. Videolla näkyvien tähtien lisäksi uudessa elokuvassa näyttelevät myös Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Katso Facebook-lähetys täältä: https://www.facebook.com/napisleffa/

Elokuvan ohjaa Tiina Lymi ja käsikirjoittaa Pekko Pesonen. Napapiirin sankarit 3 -elokuvan tuottavat Olli Haikka ja Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä. Elokuvan levittää ja markkinoi Nordisk Film ja sen televisio-oikeudet on hankkinut Nelonen Media.

Jani Volanen (s. 1979) on näytellyt ja ohjannut vuodesta 2002 lähtien Q-teatterissa. Hänet tunnetaan myös yhtenä Putous-viihdeohjelman luojista. Volanen on näytellyt mm. Pekka Perää Jättiläinen-elokuvassa. TV:ssä Volanen on näytellyt viimeisimpänä mm. Syke- sekä Kynsin hampain -sarjoissa.

Taneli Mäkelä (s. 1959) on tullut erityisesti tunnetuksi erityisesti sketsi- ja komediasarjoista. Mäkelä on näytellyt viimeisimpänä YleLeaks- ja Ihon alla –sarjoissa.

Kaisa Hela (s. 1977) on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hela tunnetaan erityisesti sketsisarjasta Kätevä Emäntä sekä pitkistä elokuvista Tyttö sinä olet tähti ja Kummeli V.

Tommi Eronen (s. 1968) tunnetaan parhaiten elokuvista Sauna ja Bad Luck Love. Television puolella hänen viimeisimpiä roolejaan on Koukussa-sarja, jossa hän voitti roolistaan parhaan miesnäyttelijän Kultaisen Venlan.

Paavo Kinnunen (s. 1987) tunnetaan mm. sivurooleistaan elokuvissa Juoppohullun päiväkirja sekä Kaappari. Elokuvaroolien lisäksi Kinnunen tunnetaan mm. Nelosen Tripla-ohjelmasta.

Jarkko Niemi (s. 1984) on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2011. Hänen tunnetuimpia roolejaan ovat pääosat elokuvissa Hymypoika ja Ja saapuu oikea yö. Niemi on näytellyt mm. tv-sarjoissa Nymfit, Siskonpeti ja Syke.

Heidi Lindén (s. 1984) on suomalainen ohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, muusikko ja tuottaja. Lindén on näytellyt mm. tv-sarjoissa Mustat Lesket ja Toisen kanssa.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Se on enää kaksi (2) päivää Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset leffan enskariin (24.11.) ! 👒✨ . . . @heinisleffa #heinisleffa #yellowfilm #yellowfilmtv
Kuvat by Hanna-Maria Grönlund Tässä ramdom kooste "Älä jäädy" ohjelman still-kuvista! 😁Pakko tarinoida sen verran et tää oli oikeesti mulle henkilökohtaisesti tosi tärkee projekti ♥️Sillon ku tätä kuvattiin, niin jännästi sitä aina piristy ku töihin pääs ja murheet unohtu 😍Oli hyvä tiimi töissä ja mahtavia impro repäsyitä! 👍Katsomosta kait voi katella viel näit :) #äläjäädy #mtv3 #yellowfilmtv
Tää oli kova: 95 CAST: Jon-Jon, Sebastian & Joel VS. JOKERIT @mtvposse 🏆🇫🇮 . . . #95elokuva #mtvposse #jokerit #yellowfilm #yellowfilmtv
Repostattu upean @ernestlawson_ :in feediltä. Viimeinen jakso tänään. Kokemus oli huikea ja inspiroiva. Sigh. Voih. Oijoi. Mitäs sit? #äläjäädy #improv #yellowfilmtv #nytonhyvä #whatcanyousay #whathappensnow
Pelimies episode 6 mixed and mastered for tonight. #toivothesoundguy #toivothesounddesigner #nuendo7 #yellowfilmtv #pelimies #rmebabyfacepro #amphionspeakers #finnishcomedy #politicalsatire
Kuvassa: Emily Shipway Kuva by Hanna-Maria Grönlund Heinähattu ja Vilttitossun kutsuvieras enskari on tänää. Sen kunniaks kaivelin tämmöisen arkistojen kätköistä ☺️ #heinisleffa #ensiilta #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy