Lisätietoja

Riku Riihilahti
Vastaava tuottaja
riku.riihilahti@yellowfilm.fi

Markus Autero
Urheilupäällikkö, MTV
markus.autero@mtv.fi

17.12.2014

MTV Total on ravien uusi koti

MTV:n ja Fintoton yhteistyö konkretisoituu vuoden 2015 alusta, kun ravilähetykset alkavat MTV:n kanavilla ja MTV Katsomossa. Ravilähetysten määrä ja ohjelma-ajat kasvavat merkittävästi: kaikkiaan MTV:n kanavilla nähdään suoria lähetyksiä kuutena päivänä viikossa.

MTV:n mediavalikko tarjoaa raveista kiinnostuneelle monta tapaa seurata lajia myös mobiilisti. Tavoitteena on lisätä lajin kiinnostavuutta ja harrastusta myös nuoremmissa ikäryhmissä.

MTV Total: ravilähetyksiä maanantaista perjantaihin

MTV Totalin kanavilla nähdään raveja suorina lähetyksinä joka arkipäivä. Ravikausi kestää koko vuoden, joten ravit täydentävät MTV Totalin vuosittaista urheilutarjontaa silloinkin, kun osa muista lajeista on tauolla.

MTV Totalin päälähetys on kaksituntinen Ravit: Vermo T65, jossa nähdään suorana kuusi lähtöä joka keskiviikko klo 19.00 alkaen. Huippustarttien lomassa tarjotaan asiantuntevaa ja syventävää ravikeskustelua suoraan MTV Sportin studiolta, jossa Vermon ravi-iltaa seuraavat Laura Ruohola ja asiantuntijat Kari Lähdekorven johdolla. Jälkipelin ohessa pohjustetaan seuraavaa starttia sekä käsitellään vaihtuvia teemoja.

Paikan päällä Vermossa tunnelmia välittävät Joanna Kuvaja ja Toni Nieminen. Vermo T65 -ohjelma tarjoaa runsaasti taustatietoa, viime hetken tiedot kaviouralta ja avaa ravien kiehtovaa maailmaa myös niille, jotka eivät ole raveja aiemmin seuranneet. Ravilähetykset selostaa Marko Lähteenmäki.

MTV Totalin maanantain, tiistain, torstain ja perjantain Ravit: Toto4-lähetykset palvelevat ennen kaikkea ravipelaajia. Ensimmäinen Toto4-lähetys on Kouvolan ravit uudenvuodenpäivänä 1.1.2015. Suorassa lähetyksessä nähdään neljä Toto4 -lähtöä ja kuullaan tallikommentteja sekä haastatteluita klo 19.15 alkaen. Ohjelman juontaa Sonja Julkunen.

MTV Sport: Ravikunkku MTV3 -kanavalla lauantaisin

Toto76-ravilähetyksen ympärille koottu ajankohtainen urheiluohjelma tuo lajin hienoudet helposti ymmärrettävällä ja viihdyttävällä tavalla myös lajista vähemmän tietäville. Nieminen on Ravikunkku, jota vastaan yksi julkisuudesta tuttu vieras kilpailee mm. Toto76-ravien voittajien ennustamisessa, päivän aiheeseen liittyvässä osiossa ja raviaiheisissa lisätehtävissä.

Ohjelman lopuksi nähdään, pysyykö ravikunkku Toni Nieminen valtaistuimellaan. Laura Ruohola tekee haastatteluja suoraan sieltä missä tapahtuu, eli raviradoilta ympäri Suomea. Ohjelman juontaa Joanna Kuvaja. MTV Sport: Ravikunkkua seurataan MTV3-kanavalla lauantaisin klo 17.00.

Lisäksi MTV3 tulee esittämään toukoelokuun aikana neljä suurtapahtumaa, mm. Kuninkuusravit, jotka  järjestetään vuonna 2015 Joensuussa. Ravilähetykset MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Kuvat by Hanna-Maria Grönlund Tässä ramdom kooste "Älä jäädy" ohjelman still-kuvista! 😁Pakko tarinoida sen verran et tää oli oikeesti mulle henkilökohtaisesti tosi tärkee projekti ♥️Sillon ku tätä kuvattiin, niin jännästi sitä aina piristy ku töihin pääs ja murheet unohtu 😍Oli hyvä tiimi töissä ja mahtavia impro repäsyitä! 👍Katsomosta kait voi katella viel näit :) #äläjäädy #mtv3 #yellowfilmtv
Tää oli kova: 95 CAST: Jon-Jon, Sebastian & Joel VS. JOKERIT @mtvposse 🏆🇫🇮 . . . #95elokuva #mtvposse #jokerit #yellowfilm #yellowfilmtv
Repostattu upean @ernestlawson_ :in feediltä. Viimeinen jakso tänään. Kokemus oli huikea ja inspiroiva. Sigh. Voih. Oijoi. Mitäs sit? #äläjäädy #improv #yellowfilmtv #nytonhyvä #whatcanyousay #whathappensnow
Pelimies episode 6 mixed and mastered for tonight. #toivothesoundguy #toivothesounddesigner #nuendo7 #yellowfilmtv #pelimies #rmebabyfacepro #amphionspeakers #finnishcomedy #politicalsatire
Kuvassa: Emily Shipway Kuva by Hanna-Maria Grönlund Heinähattu ja Vilttitossun kutsuvieras enskari on tänää. Sen kunniaks kaivelin tämmöisen arkistojen kätköistä ☺️ #heinisleffa #ensiilta #yellowfilmtv
✨LEFFALIPPUSKABA🎬✨ Heiniksen enskari lähestyy jo kovaa kyytiä (24.11.) ja tämä kaksikko on asiasta tietty aivan INTSINÄ! 🕺🏼🕺🏼 Sen kunniaksi leffalippuskaba: . . . Mikä seuraavista oli kielletty Heiniksen kuvauksissa sakkojen uhalla? A) Herkkujen syönti B) Kiroilu C) Sometus . . Kommaa alle vastauksesi JA leffakamusi pe-iltapäivään 🕜mennessä ja VOITA FINKKARIN VAPAALIPPUJA❗️😎 . . #skaba #kilpailu #heinisleffa #yellowfilm #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy