Lisätietoja

Saija Viitala
Viestintäpäällikkö
saija.viitala@yellowfilm.fi
+358 40 848 0286

01.09.2017

Metsähaaste tiputtaa somettajat korpeen

Somesta tutut vaikuttajat tiputetaan keskelle metsää –  ainoa yhteys ulkomaailmaan on oma puhelin ja sadattuhannet seuraajat. Seikkailu alkaa farkut ja tennarit jalassa suuren tavarakasan edessä, josta on haalittava alle minuutissa seuraavan neljän päivän aikana metsässä tarvittavat tavarat.

Neljän päivän ihmiskoe testaa kuuden somesta tunnetun persoonan kestävyyttä ja nokkeluutta. Metsähaasteeseen on valittu ryhmä vaikuttajia, jotka tunnetaan erityisesti rohkeudesta ja huumorintajustaan. Neljä päivää kestävä haaste tuo sometähdistä esiin seuraajille varmasti ennennäkemättömiä puolia.

Metsässä vaikuttajat kilpailevat ennen kaikkea itseään vastaan. Haasteet vaativat nokkeluutta, rohkeutta ja fyysistä kestävyyttä. Sokerina pohjalla on, että seuraajat voivat vaikuttaa myös haasteen kulkuun. Metsähaasteeseen on valittu seuraavat somesta tunnetut henkilöt:

Tuomas Kukkonen
Tuomas Kukkonen on yksi pisimpään vloganneita suomalaisia ja hänen kanavallaan on noin 160 000 tilaajaa. Tumella on sana hallussa ja hän juontaa tällä hetkellä Ylen Summeria.

YouTube
Instagram
Snapchat @tumeyy


Ville Kankare

Alunperin pelivideoistaan tutuksi tullut Ville Kankare tekee YouTubeen omaa Youtube-kanavaa. Kankare on erityisesti tunnettu elokuvallisista videoista, joissa hyvä sisältö ja tekninen huippulaatu yhdistyvät.

YouTube
Instagram

Snapchat @vinkare


Henry Harjusola

Upeilla meikeillään ja hauskoilla lausahduksillaan räväyttävä Henry Harjusola ylläpitää lifestyle-aiheista Youtube-kanavaa, joka valittiin vuoden 2016 Tubecon Awards:ssa Vuoden kauneuskanavaksi. Nousu on ollut vauhdikas, sillä Henry aloitti kanavan vasta viime vuoden tammikuussa. Henry on kerännyt suuren määrän kannustusta seuraajiltaan ja hyödyntänyt kanavaansa myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

YouTube
Instagram
Snapchat @henryharjusola


Sita Salminen

Alunperin Rovaniemeltä kotoisin oleva Sita Salminen on yksi YouTuben kirkkaimmin nousevista suomalaistähdistä. Aurinkoinen Sita on tunnettu erityisesti energisistä videoistaan ja hänet valittiin vuoden 2017 Tubecon Awards:ssa Vuoden lifestyle-kanavaksi.

YouTube
Instagram
Snapchat @sitasalminen

Karoliina Tuominen
Karoliina Tuominen on yksi harvoista suomalaisnaisista, jotka tekevät kanavalleen sketsejä. Alun perin savonlinnalaislähtöinen Karoliina on saanut huomiota kuuluisuuksien poseerauksista tekemillään parodiaversiolla. Kyytiä ovat saaneet viimeisimpänä esimerkiksi ALMA ja Benjamin Peltonen.

YouTube
Instagram
Snapchat @iida-karoliina


Matti Roth

Matti Roth on tullut somekansalle tutuksi etenkin Blokess-sketsiryhmän hulvattomista Facebook-, Instagram-, ja YouTube-videoista. Veikeydestään tunnettu Matti aloitti videoiden teon yhdessä Blokess-ryhmänsä kanssa syksyllä 2014.

YouTube
Instagram
Snapchat @mattiemil

Metsähaasteen etenemiseen pystyi vaikuttamaan kuvausten ajan Yle Summerin Instagram-tilillä 1518.8.2017 hashtagilla #metsähaaste. Metsähaaste Yle Areenassa 1.9.2017 alkaen.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy