Lisätietoja

Anna-Maria Meurman
Vastaava tuottaja
Yellow Film & TV
anna-maria.meurman@yellowfilm.fi
+358 40 707 5946

08.08.2017

Mestareiden mestaria etsitään syksyllä Maikkarilla – ryhmä suuntaa Etelä-Afrikkaan

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä, kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana.

Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

”Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun Suomessa ratkotaan Mestareiden mestaria. Vuonna 2012 voiton vei lopulta Jari Isometsä. Edellisen kilpailun tavoin nyt mukana oleva joukko on myös todella kova ja kilpailuhenkinen. Tämän joukon saavutukset ovat vertaansa vailla omilla saroillaan, joten on mielenkiintoista nähdä, kuka selviytyy mistäkin kilpailusta parhaiten. Vaikka kaikilla kilpaura on jo takana, on kilpailuvietti edelleen verissä ja tiedän, että näistä mestareista jokainen haluaa voittaa kanssakilpailijansa. Ohjelmasta ei tule tippumaan kukaan, vaan kaikki kilpailijat ovat mukana loppuun saakka. Finaalissa nähdään kolme parhaiten pärjännyttä kilpailijaa”, MTV:n vastaava tuottaja Tomi Suomela kertoo.

Laura Lepistö
Euroopanmestari ja MM-mitalisti Laura Lepistö, 29, on kaikkien aikojen menestynein suomalainen taitoluistelija yksinluistelussa.

Teemu Tainio
Tornion Pallon kasvatti ja Suomen jalkapallomaajoukkueen avainpelaaja Teemu Tainio, 37, ehti pitkän ja menestyksekkään jalkapalloilijauransa aikana pelata kotimaan lisäksi niin Lontoon Tottenhaimissa ja Ranskan Auxerressa, kuin Yhdysvalloissakin. Teemu ehti voittaa Suomen cupin, Ranskan cupin, Englannin liigacupin ja Suomen mestaruuden.

Sami Jauhojärvi
Hiihdon parisprintin olympiavoittaja ja MM-mitalisti Sami Jauhojärvi, 36, muistetaan Suomen hiihtomaajoukkueessa luotettavana viestimiehenä ja joukkueen henkisenä johtajana.

Ringa Ropo
Ringan, 51, miltei kolmenkymmenen vuoden takaista pituushypyn suomenennätystä ei ole edelleenkään kukaan pystynyt rikkomaan. Suomenennätysnainen ja kahdeksankertainen suomenmestari piti aluksi pituushyppyä vain sivulajinaan, korkeushypyn rinnalla. Yhteensä Ropo saavutti uransa aikana liki kaksikymmentä SM-mitalia.

Marko Yli-Hannuksela
Olympiamitalisti ja maailmanmestari Marko Yli-Hannuksela, 43, tunnetaan maailmallakin poikkeuksellisen väkevänä painijana.

Hanna-Maria Seppälä
Hanna-Maria, 32, on ensimmäinen suomalainen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen. Pitkän ammattilaisuransa aikana Seppälä saavutti yhteensä 17 arvokisamitalia ja kilpaili viisissä olympialaisissa, ensimmäisissä jo 15-vuotiaana.

Mikaela Ingberg
Keihäslegenda Mikaela Ingberg, 43, on yksi Suomen menestyneimpiä yleisurheilijoita kautta aikojen. Ingberg muistetaan ”suurten kisojen heittäjänä”, joka usein onnistui tärkeissä kilpailuissa paineen alla ylittämään itsensä. MM-mitalistin henkistä kanttia kasvattivat entisestään lukuisat loukkaantumiset.

Antti Törmänen
MM-95 joukkueen laitahyökkääjä Antti Törmänen ei jäänyt kiekkohistoriaan puheliaana johtajana tai taitoniekkana, vaan pelaajana, joka näytti esimerkkiä työnteolla ja iski tärkeitä maaleja. Maailmanmestari aloitti lätkäuransa juniorina Kiekko-Espoon riveissä. Aikana ennen agentteja Törmänen soitti itse Jokereihin ja neuvotteli itselleen sopimuksen. Hän pelasi joukkueen riveissä lopulta koko SM-liiga uransa ja voitti neljän Suomen mestaruutta. Maajoukkuepaidassa Törmänen saavutti maailmanmestaruuden lisäksi neljä olympiapronssia ja kaksi MM-hopeaa. Hyökkääjä pelasi ammattilaisena myös NHL:ssä ja Ruotsissa.

Mestareiden mestari 8.10 MTV3-kanavalla klo 21.00 alkaen

#mestareidenmestari
Mestareiden mestari
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Jälleen kerran sellanen porukka kasassa, että ei kyllä haittaa vaikka missä paskassa uittaisivat. Kuvainnollisesti. Helppohan sitä näiden kanssa nyt on vetää! Ja hauskaa ja hyvin tehtyä on tulossa 👌🏻 #callsheet #tvseries #comedy #komedia #yellowfilmtv #juhomilonoff #tanelimäkelä #miikalaakso #pirjoheikkilä #rikunieminen #teppoairaksinen #finland #finnishactor #finnishactors #finnishtvseries #finnishtv #finnishtvproduction #finnishproduction
Tällaista tänään kuvauskeikalla Utalan tallilla 😃 lisää luvassa lauantaina! #ravit #mtvravit #lauantairavit #mtv3 #cmore #utalaracing #yellowfilmtv
Fire Spruce & Ravimissi #photooftheday #picoftheday #instalike #instadaily #töissäduunissa #yellowfilmtv #mtvravit #tvprofessionals #dslr #sony #a7sii #vintagelens #carlzeiss #carlzeisslenses #planar #50mmlens #contax
Käykääs osallistumassa tuolla Jannen sivuilla @jannekataja ・・・ Ainutlaatuinen skaba! Arvon 2 kpl perhelippupaketteja Heinähattu, Vilttotossu ja Rubensin veljekset - elokuvan kutsuvierasensi-iltaan 16.11 klo 18.00 Helsingissä! Sinne ei muuten niin vain päästäkkään. Yksi lippupaketti sisältää kaksi aikuisten lippua ja max. Kolme lastenlippua. Osallistut kisaan, kun kirjoitat tähän alle #heinisleffa Suoritan arvonnan tänään klo 22.00 - onnee kaikille 👍Kerro kamuillesikin. Ps. Kuvassa Isonapa ja Rillirousku #heinisleffa #heinähattuvilttitossujarubensinveljekset @heinisleffa #hihhihhiioy #yellowfilmtv #rickyrapper #tammikirjat
Ainutlaatuinen skaba! Arvon 2 kpl perhelippupaketteja Heinähattu, Vilttotossu ja Rubensin veljekset - elokuvan kutsuvierasensi-iltaan 16.11 klo 18.00 Helsingissä! Sinne ei muuten niin vain päästäkkään. Yksi lippupaketti sisältää kaksi aikuisten lippua ja max. Kolme lastenlippua. Osallistut kisaan, kun kirjoitat tähän alle #heinisleffa Suoritan arvonnan tänään klo 22.00 - onnee kaikille 👍Kerro kamuillesikin. Ps. Kuvassa Isonapa ja Rillirousku #heinisleffa #heinähattuvilttitossujarubensinveljekset @heinisleffa #hihhihhiioy #yellowfilmtv #rickyrapper #tammikirjat
Yellow:n osatuottama #BorgMcEnroe elokuva ei toistaiseksi näy Suomessa Finnkinon ohjelmistossa. Osoita tukesi, käy katsomassa leffa tai jaa viestiä. Näytösajat ja teatterit paikkakunnittain löydät linkistä biossa ➡️ . . . @nordiskfilmfinland #yellowfilmtv #yellowfilm #borgmcenroemovie

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy