Lisätietoja

Anna-Maria Meurman
Vastaava tuottaja
Yellow Film & TV
anna-maria.meurman@yellowfilm.fi
+358 40 707 5946

08.08.2017

Mestareiden mestaria etsitään syksyllä Maikkarilla – ryhmä suuntaa Etelä-Afrikkaan

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä, kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana.

Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

”Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun Suomessa ratkotaan Mestareiden mestaria. Vuonna 2012 voiton vei lopulta Jari Isometsä. Edellisen kilpailun tavoin nyt mukana oleva joukko on myös todella kova ja kilpailuhenkinen. Tämän joukon saavutukset ovat vertaansa vailla omilla saroillaan, joten on mielenkiintoista nähdä, kuka selviytyy mistäkin kilpailusta parhaiten. Vaikka kaikilla kilpaura on jo takana, on kilpailuvietti edelleen verissä ja tiedän, että näistä mestareista jokainen haluaa voittaa kanssakilpailijansa. Ohjelmasta ei tule tippumaan kukaan, vaan kaikki kilpailijat ovat mukana loppuun saakka. Finaalissa nähdään kolme parhaiten pärjännyttä kilpailijaa”, MTV:n vastaava tuottaja Tomi Suomela kertoo.

Laura Lepistö
Euroopanmestari ja MM-mitalisti Laura Lepistö, 29, on kaikkien aikojen menestynein suomalainen taitoluistelija yksinluistelussa.

Teemu Tainio
Tornion Pallon kasvatti ja Suomen jalkapallomaajoukkueen avainpelaaja Teemu Tainio, 37, ehti pitkän ja menestyksekkään jalkapalloilijauransa aikana pelata kotimaan lisäksi niin Lontoon Tottenhaimissa ja Ranskan Auxerressa, kuin Yhdysvalloissakin. Teemu ehti voittaa Suomen cupin, Ranskan cupin, Englannin liigacupin ja Suomen mestaruuden.

Sami Jauhojärvi
Hiihdon parisprintin olympiavoittaja ja MM-mitalisti Sami Jauhojärvi, 36, muistetaan Suomen hiihtomaajoukkueessa luotettavana viestimiehenä ja joukkueen henkisenä johtajana.

Ringa Ropo
Ringan, 51, miltei kolmenkymmenen vuoden takaista pituushypyn suomenennätystä ei ole edelleenkään kukaan pystynyt rikkomaan. Suomenennätysnainen ja kahdeksankertainen suomenmestari piti aluksi pituushyppyä vain sivulajinaan, korkeushypyn rinnalla. Yhteensä Ropo saavutti uransa aikana liki kaksikymmentä SM-mitalia.

Marko Yli-Hannuksela
Olympiamitalisti ja maailmanmestari Marko Yli-Hannuksela, 43, tunnetaan maailmallakin poikkeuksellisen väkevänä painijana.

Hanna-Maria Seppälä
Hanna-Maria, 32, on ensimmäinen suomalainen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen. Pitkän ammattilaisuransa aikana Seppälä saavutti yhteensä 17 arvokisamitalia ja kilpaili viisissä olympialaisissa, ensimmäisissä jo 15-vuotiaana.

Mikaela Ingberg
Keihäslegenda Mikaela Ingberg, 43, on yksi Suomen menestyneimpiä yleisurheilijoita kautta aikojen. Ingberg muistetaan ”suurten kisojen heittäjänä”, joka usein onnistui tärkeissä kilpailuissa paineen alla ylittämään itsensä. MM-mitalistin henkistä kanttia kasvattivat entisestään lukuisat loukkaantumiset.

Antti Törmänen
MM-95 joukkueen laitahyökkääjä Antti Törmänen ei jäänyt kiekkohistoriaan puheliaana johtajana tai taitoniekkana, vaan pelaajana, joka näytti esimerkkiä työnteolla ja iski tärkeitä maaleja. Maailmanmestari aloitti lätkäuransa juniorina Kiekko-Espoon riveissä. Aikana ennen agentteja Törmänen soitti itse Jokereihin ja neuvotteli itselleen sopimuksen. Hän pelasi joukkueen riveissä lopulta koko SM-liiga uransa ja voitti neljän Suomen mestaruutta. Maajoukkuepaidassa Törmänen saavutti maailmanmestaruuden lisäksi neljä olympiapronssia ja kaksi MM-hopeaa. Hyökkääjä pelasi ammattilaisena myös NHL:ssä ja Ruotsissa.

Mestareiden mestari 8.10 MTV3-kanavalla klo 21.00 alkaen

#mestareidenmestari
Mestareiden mestari
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman
Happy Valentine's Day! Throwback to the 5th of May 2017 filming of 95 the ice hockey movie. In the theaters now! At the moment there is 4 movies in the cinemas where you can see a glimpse of me: 95, Kaikki Oikein, Veljeni Vartija, Viulisti. I really love this makeup and hair created by @joonaslampi A true talent who has done makeup in Rocky Horror Picture Show musical. #valentinesday #95elokuva #2017 #rockyhorrorpictureshow #behindthescenes #actress #hollywood #yellowfilmtv #helsinkifilmi #casting #castingcall #veljenivartija #actormanager #actoragent #castingdirector #actresslife #comingsoon #modelcall #modelingagency #modelsearch #directorlife #setlife #hollywoodcastingandfilm #losangelesmodel #losangelesmodels #lamodel #nycmodels #newyorkmodel #nycmodelswanted #lamodelswanted

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy