Lisätietoja

Petja Peltomaa
Pääkäsikirjoittaja
petja.peltomaa@yellowfilm.fi

28.04.2016

Menestyssarja Syke jatkuu tammikuussa 2017

Syke-fanien odotus palkittiin vihdoin, kun 3. kauden viisi viimeistä jaksoa ilmestyivät Yle Areenaan keskiviikko-iltana 27.4. Kolmannen kauden jälkeen sarja jää tauolle, mutta neljäs kausi on jo kuvattu ja alkaa tammikuussa 2017.

”Katsojat tuntuvat aidosti odottavan uusia jaksoja, se on tekijöille paras palkinto”, iloitsee sarjan pääkäsikirjoittaja Petja Peltomaa.

”Tulevissa jaksoissa on luvassa erittäin dramaattisia tapahtumia, jollaisia ei sarjassa ole ennen nähty. Niitä kirjoittaessa ei itsellänikään pysynyt silmänurkka kuivana. Tällä kertaa leikkauspöydälle ei joudu kukaan ulkopuolinen, vaan yksi sarjan päähenkilöistä”, Peltomaa paljastaa.

Sykkeessä on tähän mennessä vieraillut jo yli 150 ammattinäyttelijää. Se on moninkertainen määrä verrattuna kotimaisiin sarjoihin yleensä.

”Loppupään jaksoissa alkoi välillä tuntua siltä, että näyttelijät loppuvat kesken. Harkitsimme jopa mahdollisuutta kierrättää heitä. Pohdimme sellaisen näyttelijän, joka oli esiintynyt alkupään jaksoissa, tulevan potilaaksi uuden vaivan kanssa. Onneksi tähän ei kuitenkaan tarvinnut mennä”, kertoo Peltomaa.

Tulevissa jaksoissa nähdään vierailevina näyttelijöinä mm. Eija Vilpas, Eppu Salminen, Vera Kiiskinen, Jukka Voutilainen ja Riitta Havukainen.

Sairaalasarja Syke on säilyttänyt suuren suosionsa ja mukaan on tarttunut uusiakin faneja. Kolmannen kauden ensimmäinen jakso on saanut jo lähes miljoona katsojaa. Sykettä ovat katsoneet erityisesti naiset: yli 15-vuotiaista naisia on ollut 61 %. Sarjan suosio näkyy paitsi televisiossa niin myös Yle Areenassa.

”Sykkeen kolmannen kauden jaksot ovat alkuvuoden katsotuimpia sisältöjä Areenassa”, kertoo Yle Areenan ohjelmapäällikkö Cilla Lönnqvist.

Kolmannen kauden jälkeen sarja jää tauolle, mutta neljäs kausi on jo kuvattu ja se esitetään 4.1.2017 alkaen.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy