Lisätietoja

Jarkko Hentula
Tuottaja
+358 40 705 0603
jarkko.hentula@yellowfilm.fi

08.08.2014

Lomasankarit saa ensi-iltansa lokakuussa

Lomasankarit-elokuva jatkaa ennätyskuumaa kesää pitkälle loppuvuoteen asti vallatessaan valkokankaat kautta maan 31.10.2014. Vauhtia ja viihdettä tarjoava kotimainen toimintaseikkailu on kuvattu Kreikassa suomalaisten lomakohteenaan suosimalla Kosin saarella.

Pääosassa nähdään televisiossa ja elokuvateattereissa nuorison keväällä hurmannut 15-vuotias Nuutti Konttinen (Muutoksii, 2014, sekä tv-sarja Ihan sama, 2014). Elokuvan itseoikeutettuja tähtiä ovat myös pitkään maan eturivin näyttelijöihin kuuluneet Ville Myllyrinne ja Laura Malmivaara.

”Tämä on ollut elämäni kesä! Harvemmin sitä tulee vaikkapa sukellettua ja kaahattua vesijetillä. Leffan tekeminen on ollut todella ainutlaatuisia kokemuksia täynnä”, hehkuttaa television ja valkokankaiden lisäksi teatterista, bändilavoilta ja sirkusareenoilta aiemmin tuttu Konttinen.

”Hienoa, että Lomasankarit jatkaa muidenkin kesäisiä lomatunnelmia vielä syksylläkin. Odotan itsekin innolla leffan valmistumista ja ensi-iltaa. Valkokankaat tulevat pursuamaan vauhtia, valepukuja ja hulvatonta läppää!”, Konttinen päättää salaperäisesti.

Konttisen roolihahmon Tonin äitipuoliehdokasta näyttelevä Laura Malmivaara on yhtä mieltä.

”Matka Kreikan satumaisessa saaristossa oli kuin ei olisi töitä tehnytkään – melkein liian täydellistä”, huokaisee Malmivaara vielä kaksi kuukautta kuvausten päättymisen jälkeen.

”Upeaa, että syksyllä kaikki suomalaisperheet saavat kokea yhtä ikimuistoisen loman, kuin meidän elokuvaperheemme. Tosin oikeassa elämässä ainakin tälle perheenäidille riittäisi kyllä tavallisempikin lomamatka vähän vähemmällä extremellä, kuin leffan lomasankareilla”, Malmivaara vinkkaa naureskellen.

Valkokangasdebyyttinsä Lomasankarit-elokuvassa päähenkilö Tonin velipuolina tekevät 15-vuotias Veikka Vainikka ja 12-vuotias Emil Auno. Muissa rooleissa nähdään monia Kreikan tunnetuimpia näyttelijäkuuluisuuksia ja nuoria nousevia tähtiä. Elokuvan ohjaa Taavi Vartia, tuottaa Jarkko Hentula Yellow Film & TV:stä ja levittää Nordisk Film.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy