Lisätietoja

Jenni Säntti
Tuottaja
jenni.santti@yellowfilm.fi

14.05.2014

Kymmenen tunnettua suomalaista pääsee toteuttamaan unelmiensa ravintolan

Joel ja Hjallis Harkimo, Carl HaglundKalle Palander, Anne Berner, Jaana Pelkonen, Vappu Pimiä, Pirjo Heikkilä, Sauli Koskinen, Axl Smith ja Rakel Liekki. Huikea lista elämän eri osa-alueilta tunnettuja suomalaisia, joita yhdistää yksi asia: unelma omasta ravintolasta. Ravintola X on täysin uusi Suomessa kehitetty ohjelmaformaatti, jossa tunnetut ihmiset saavat mahdollisuuden toteuttaa ravintolaunelmansa yhden illan aikana.

Kullakin ravintoloitsijalla on apunaan alan parhaat ammattilaiset ja käytössään 1 000 euroa. Aikaa ravintolan pystyttämiseen on 24 tuntia, ja lopulta asiakkaat äänestävät lompakollaan, mitä mieltä he olivat ravintolasta.

Tomi Björckin johtama huipputiimi auttaa jakson ravintoloitsijaa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta ravintoloitsija päättää ravintolansa teeman ja pohtii ravintolan sisustusta, ruokaa sekä mahdollista ohjelmaa. Ammattilaiset auttavat häntä, mutta päätökset hän tekee itse.

”Tässä projektissa nähdään verta, hikeä ja kyyneleitä! Tässä tapahtuu niin paljon, että toivottavasti kameramiehet pysyvät perässä; näillä tyypeillä on kaikilla niin kova halu näyttää”, kertoo Tomi Björck tunnelmiaan.

Ravintoloitsija miettii itse, miten hän iltaansa markkinoi, ja hän voi myös kutsua ravintolaansa julkisuudesta tunnettuja ystäviään. Kun kaikki on valmista, ovet avataan. Ja kuten reaalimaailmassakin, ravintoloitsijan tavoitteena on paitsi tyytyväinen asiakas myös voitollinen tulos. Kauden lopussa selviää, kuka ravintoloitsijoista on saanut hankkeensa menestymään parhaiten.

”Jo tämän ohjelman cast on niin vahva, että se kertoo ohjelman kiinnostavuudesta. Uskon, että tässä on kotimainen formaatti, jolla on mahdolisuuksia myös kansainvälisillä tv-markkinoilla”, kertoo Nelosen kotimaisten ohjelmien päällikkö Olli Suominen.

Ravintoloitsjoilla on taustatiimissään Tomi Björckin lisäksi huippukokki Serko Rantanen, MasterChef-voittaja Joonas Hämäläinen ja sisustussuunnittelija Seija Strand.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy