Lisätietoja

Riku Riihilahti
Vastaava tuottaja
+358 40 749 4529
riku.riihilahti@yellowfilm.fi

02.10.2015

Kohti Rioa: Huipulla – Kahdeksan urheilijan matka kohti Olympialaisia

Kohti Rioa: Huipulla on Yle TV 2:ssa syksyllä 2015 alkava ohjelmasarja, jossa seurataan suomalaisten huippu-urheilijoiden elämää ja valmistautumista yhteen uransa tärkeimmistä kisoista. Sarja on koko vuoden kestävä seuranta, jossa pääsemme kurkistamaan lähelle urheilijan arkea ja näemme tilanteita, joita julkisuudessa ei yleensä näytetä. Intohimo omaa lajia kohtaan kantaa, vaikka eteen tulee myös pettymyksiä tai turhautumista.

Kohti Rioa: Huipulla -ohjelmasarja näyttää mitä tapahtuu kulissien takana. Millainen on urheilijan vapaapäivä tai kauden kovin treeni? Miten eri lajeihin valmistaudutaan ja mikä on kurinalaisen treenaamisen vastapaino? Urheilijajoukko nappaa katsojan mukaansa matkoille varsin eksoottisiin kisakohteisiin tai tuttuun lähinaapuriin. Kamera kulkee todella lähellä urheilijoita koko ajan, sillä urheilijat kuvaavat materiaalia osittain myös itse.

”Ohjelmanteko on mielenkiintoinen ja innostava haaste, joka on lisäksi minulle uusi juttu. Vaatimattomana savolaisena täytyy kokeilla omia rajoja ja katsoa mitä nauhalle saa tarttumaan vuoden mittaan”, sanoo Antti Ruuskanen.

Uutta aluevaltausta ohjelman myötä tekee myös trap-ammunnan olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela:

”Tähän mukaan lähteminen on ollut jännittävää. Kuvaaminen ja tekniset asiat ovat minulle kyllä se aika vieras alue, mutta siitä huolimatta tämä on erittäin mielenkiintoista”.

Mäkelä-Nummelan ja Ruuskasen lisäksi ohjelmasarjassa seurataan Niko Vuorista (kalpamiekkailu), Tomi Tuuhaa (telinevoimistelu), Tuuli Petäjä-Siréniä (purjelautailu), Riikka Lehtosta ja Taru Lahtea (beach volley) sekä uintivalmentaja Marko Malvelaa.

Kohti Rioa: Huipulla alkaa Yle TV 2:ssa sunnuntaina 4.10.2015 klo 18:30. Ohjelmasarjaa esitetään siitä eteenpäin sunnuntaisin Ylen urheiluviikonlopussa.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy