Lisätietoja

Paula Rintamaa
PR & Press Executive, Nelonen Media
+358 40 560 3119
paula.rintamaa@nelonenmedia.fi

20.05.2015

Kauppaneuvos Jethro alkaa syksyllä

Kauppaneuvos Jethro on Nelosen syksyn uusi reality, jossa esitellään maailmaa liikemies Jethro Rostedtin silmin. Nyt on kaikki suurempaa, mahtavampaa, kallimpaa ja vauhdikkaampaa kuin koskaan aikaisemmin! Sarjan  tapahtumat pyörivät Jethron liiketoimien ja vapaa-ajan ympärillä. Jethrolla on tavoite saada bisnes isosti kukoistamaan ja ottaa oma elämä hallintaansa.

Menevä mies, Jethro Rostedt, pyörii tietenkin kotikaupungissaan Suomen Turussa, mutta bisnekset vievät myös kesätapahtumiin eri puolille Suomea: Jethro juontaa Namutyttö-kisaa Helsingissä, on mukana Hangon Poker Run -tapahtumassa, Kauhajoen Puukkojuhlissa, Jukolan viestissä ja Toivo Sukarin tupareissa. Matka vie myös sekä Viroon että Dubaihin, mutta miksi, se selviää ohjelmassa – ehkä.

Mutkia matkaan arkisen häsläyksen ja ajankäytön haasteiden lisäksi tuovat epätoivoinen yritys saada stressi kuriin ja piiskata kroppa keinoja kaihtamatta uuteen uskoon. Suurena tavoitteena ja määränpäänä toimii kauppaneuvoksen tittelin hakeminen.

Sateenkaaren päätä metsästettäessä on siis luvassa on seikkailuja ympäri Suomea ja maailmaa. Toistuvina elementteinä mukana ovat kiinteistöpuolella niin luksuskämpät kuin karmeat korsut sekä Jethron ja hänen poikansa väliset, yhä häijymmiksi käyvät källit.

Ohjelma on päähenkilönsä lailla vauhdikas ja koominen sarja eteenpäin kaatuvaa toimintaa. Ja vaikka kusessa ollaan toistuvasti – sanattomaksi ei jäädä koskaan! Kauppaneuvos Jethro alkaa Nelosella elokuun lopulla. Sarjaa kuvataan koko kesän ajan.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy