Lisätietoja

Taija Holm
ProPromotion Oy
taija@propromotion.fi
+358 40 748 3435

19.12.2017

Juice-elokuvan kuvaukset käynnistyvät Tampereella keväällä 2018!

Juice Leskisen elämästä kertova elokuva saapuu valkokankaille vuoden 2018 lopulla. Elokuva perustuu vapaasti Antti Heikkisen kirjoittamaan Juice-elämänkertaan Risainen elämä. Elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen (mm. Kulman pojat, Napapiirin sankarit 2, Downshiftaajat) ja tuottaa Marko Talli. Käsikirjoittajana toimii Antti-Heikki Pesonen. Elokuvan levittää SF Studios.

Pääroolissa nähdään Riku Nieminen (21 tapaa pilata avioliitto, Putous, Roba, 1001 Rikua, Heikoin lenkki, Totuuden torvet ja Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!) ja nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg.

Elokuvan kuvaukset alkavat maaliskuussa Tampereella, jossa suurin osa elokuvan kohtauksista kuvataan. ”Kuvaamme monissa paikoissa, jotka ovat Juicen elämään liittyneet. Huomioiden kuitenkin menneen ajan vaatimukset ja sen, miltä paikat nykyään näyttävät”, kommentoi tuottaja Marko Talli. Lisäksi kuvauksia tehdään Juicen synnyinseuduilla Savossa.

Juice synnytti lukemattoman määrän kuolemattomia lauluja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Siksipä elokuvassa musiikki on luonnollisesti suuressa roolissa. Juice Leskisen elämästä kertova elokuva on fiktio, mutta se kulkee totuuteen pohjautuvia polkuja pitkin. Elokuva paljastaa ikonisen taiteilijan risaisesta elämästä seikkoja, joista suuri yleisö ei tiedä läheskään kaikkea.

Juicen ystävä ja työkaveri Mikko Alatalo on otettu, että yleisö saa viimein nähdä legendasta tehdyn virallisen elokuvan: ”Juice jos kuka ansaitsee elokuvan. Hän aloitti suomenkielisen rock-lyriikan tekemisen ja synnytti manserockin. Hän on ollut satojen lauluntekijöiden innoittaja.”

Juice Leskinen syntyi Juankoskella helmikuussa 1950 ja kuoli Tampereella marraskuussa 2006. Vuosissa mitaten Leskisen elämä jäi melko lyhyeksi, mutta matkansa varrella hän ehti tehdä monen ihmisen työt ja jättää lähtemättömän jäljen suomalaisen rock-musiikin ja lyriikan historiaan.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Keisari Aarnio tv sarja #keisariaarnio #tvseries #acting #yellowfilmtv #finland #teamleader
Jaksot 1-3 nyt katsottavissa Ruudussa. #keisariaarnio #ruutu #crime #police #narcotics #tvserie 📺 #yellowfilmtv
Ein tolles Bild von Clemens Schick bei den Dreharbeiten von "Arctic Circle". Er spielt dort einen Multimillionär und Chef eines Pharmakonzerns. @clemens_schick @joijohannsson @bruecknermaximilian Lina Kuustonen. #joijohannsson #clemensschick #maximilianbrueckner #linakuustonen #arcticcircle #yellowfilmtv #bavariafiction #hannusalonen #ollitola #lappland #finnland #hanneloremaier Repost von Bavaria Fiction FB. Danke 🎆
Hieno kevätsää hulppeissa maisemissa. Ivalo- elokuvan kuvausryhmä jäällä.
Ivalo- elokuvalla hienot puitteet Utsjoella. Kuvaukset käynnissä Mantojärven jäällä.
Making of #ivalo #articcircle #bavariafilm #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy