Lisätietoja

Jenni Säntti
Tuottaja
+358 41 501 4280
jenni.santti@yellowfilm.fi

16.07.2016

Joonas Nordmanin oma tv-ohjelma alkaa syyskuussa

Mitä nyt taas! Näin raikaa Joonas Nordmanin tähdittämän ja käsikirjoittaman viihdesarja Pelimiehen päähahmon repliikki, jota tullaan kuulemaan MTV3-kanavan syksyn lauantai-illoissa. Pelimies on kuluvan viikon aineksista ammentava satiirinen viihdeohjelma, joka nähdään MTV3-kanavan lauantai-illoissa 17.9. alkaen.

Pelimies on viikon tapahtumien pulssilla elävä viihdeohjelma, jossa fakta ja fiktio sekoittuvat ajankohtaiseksi satiiriksi. Ohjelman päähenkilö on Joonas Nordman, joka esittää varakasta suurliikemiestä, joka omistaa oman jääkiekkojoukkueen sekä oman monitoimiareenan.

Päähenkilö on pelimiesten pelimies, joka tuntee kaikki niin politiikan, bisneksen kuin urheilun ja kulttuurinkin saralta. Pelimies tapaa joka viikko sen hetken mielenkiintoisemmat vieraat ja keskustelee näiden kanssa päivänpolttavista asioista. Ohjelmassa nähdään lisäksi tuoreita sketsejä, joissa seikkailevat Joonaksen imitoimat poliitikot eri puolilta puoluekenttää.

”Komedia ja politiikkaa menevät täydellisesti yhteen, koska toinen on lähtökohtaisesti kaikessa vakavuudessaan ja ryppyotsaisuudessaan mitä herkullisinta maastoa tehdä komediaa”, kertoo Joonas Nordman.

”Idea lähti rakentuneiden imitaatioiden ympärille. On ollut monenlaisia vaiheita ja kokeiltu useita konsepteja, nyt on löydetty se paras. Riittävän selkeä yleisölle ja tekijöille, mutta kuitenkin niin, että on myös vapautta tehdä”, kertoo Nordman ohjelmaidean taustasta.

”Niitä, jotka ovat vallankahvassa ja isoimpia, niin heitä on tyylikkäämpää lyödä, kuin vaikka pienimpiä oppositio puolueita, joilla ei kauheasti ole valtaa. Mutta voin luvata, että kaikki varmasti saavat osansa”, Nordman lupaa.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy