Lisätietoja

Lotta Westerberg
Tuottaja
+358 40 506 1859
lotta.westerberg@yellowfilm.fi

15.05.2015

Hyväntekeväisyysprojekti päättyy onnellisesti

Yellow Film & TV:n, Kari Lähdekorven, Karl Adamin ja Kiikun tallin yhteinen projekti alkoi syksyllä 2013 Ylen Ravisuora -ohjelman myötä. Tavoitteena oli  tuoda esille hevosenomistamiseen liittyviä vaiheita sekä projektin hyväntekeväisyyskohteeksi valitun Kiikun tallin erityisryhmän päivätoimintaa. Nyt projektin päätteeksi Yellow Film & TV ja Lähdekorpi yhdessä luovuttavat Karl Adamin Kiikun tallilaisille.

Karl Adam on 7-vuotias lämminverinen ruuna. Kalle on ravannut urallaan 65 kilpailua ja voittanut niistä 11. Suomessa hevonen on kilpaillut loppuvuodesta 2013 alkaen ja viime kaudella se ravasi peräti seitsemän voittoa. Tänä vuonna hevonen valittiin Vuoden Kavionjälki -tunnuksen saajaksi.

Katsojat ovat päässeet seuraamaan sekä TV:ssä että sosiaalisessa mediassa Karl Adamin, sen taustajoukkojen ja Kiikun erityisryhmän päivätoiminnan elämää. Tuottaja Lotta Westerbergin mukaan hevonen on kerännyt jo mittavan fanijoukon ja myös tuotantoyhtiössä on innostuttu seuraamaan Karl Adamin menoa. Kakkukahveja on nautittu voittojen myötä ja lähtöjä seurattu tiiviisti yhdessä.

Nyt yhteinen projekti päättyy ja Karl Adam siirtyy Kiikun tallin päivätoimintaa järjestävän Ravuri Oy:n omistukseen.

“Meillä on ollut mahtava yhteinen matka. Karl Adamin rauhallisuus ihmisten parissa, sen tsemppaava luonne ravikilpailuissa ja yleisesti hevosen hyväksyvä katse on merkinnyt projektissa kaikista eniten. Rakkaus hevoseen säilyy yhteistyön päätyttyäkin”, Westerberg kertoo.

”Joskus tarinat päättyvät onnellisesti. Karl Adam vahvistaa ravitallimme kilpailevaa kalustoa ja on mahtavaa, että nyt erityisryhmän päivätoimintalaiset voivat päivittäin osallistua suosikkihevosensa hoitoon ja arkiaskareisiin”, Karl Adamin uusi valmentaja Christa Packalen kertoo.

Yellow Film & TV haluaa kiittää kaikkia projektiin osallistuneita sekä erityisesti hevosenhoitaja Stefan Willstedtiä, valmentaja Harri Koivusta, hevosen osaomistajaa ja hankkijaa Kari Lähdekorpea sekä Kiikun tallin erityisryhmän päivätoimintalaisia ja ohjaajia.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy