Lisätietoja

Ohjelmatiedotus:
Johanna Pasonen, Valve Media
+358 50 438 0791
johanna.pasonen@valve.fi

Muut lisätiedot:
Sarita Harma
Draamapäällikkö, MTV
+358 40 548 3133
sarita.harma@mtv.fi

Lotta Westerberg
Tuottaja, Yellow Film & TV
+358 40 506 1859
lotta.westerberg@yellowfilm.fi

23.09.2015

Huippusuosittu Putous alkaa MTV3-kanavalla 24.10. – tässä ovat näyttelijät!

Rakastetun ja energisen viihdeohjelma Putouksen seitsemännellä kaudella tähtitehtaaseen astuvat seitsemän näyttelijää: Essi Hellén, Joonas Nordman, Kari Ketonen, Ville Tiihonen, Mari Perankoski, Jenni Kokander sekä Putoukseen tauon jälkeen palaava konkari Riku Nieminen. Ohjelmaa isännöi viimevuotiseen tapaan Heikki Paasonen.

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow pysyy alkavallakin kaudella juurillaan. Sketsihahmokilpailu on ohjelmassa tärkeässä roolissa, lisäksi mukana on tuttuun tapaan muun muassa Viikkokatsaus, Tulikoe ja live-sketsit. Mutta koska on kyse Putouksesta, ikinä ei kuitenkaan tiedä mitä ohjelma tuo tullessaan – näyttelijätkin joutuvat varautumaan yllätyksiin suorassa lähetyksessä.

Essi Hellén
Hersyvää menoa ja räjähtävää energiaa on taatusti tulossa Essi Helléniltä. Tällä naisella on tapana heittäytyä estoitta tilanteeseen kuin tilanteeseen: jos lavalla on muta-allas, Essi on varmasti siellä pyörimässä. Myös laulaminen ja tanssikoreografiat ovat lähellä hänen sydäntä. Viime aikoina Essi on esiintynyt paljon elokuvissa, mm. Viikossa aikuiseksi, 21 tapaa pilata avioliitto sekä kohta ensi-iltansa saava Nuotin vierestä.

Joonas Nordman
On harvoja asioita, joita Joonas Nordman ei ole työkseen tehnyt. Hän on kahdenkymmenenyhdeksän elinvuotensa aikana ehtinyt toimia niin stand up -koomikkona, uutispäällikkönä, näyttelijänä, käsikirjoittajana ja tietenkin positiivisimpana porilaisena. Viime kaudella hän pukeutui tekokarvaan ja nosti oravat poliittiselle pelikentälle. Kuka olisikaan arvannut, että aikuinen mies karva-asussa voi olla niin ajankohtainen? Lähiaikoina hän on sekä näytellyt Siskonpeti- ja Yleleaks -ohjelmissa että käsikirjoittanut niitä.

Kari Ketonen
Kari Ketonen on maamme kokeneempia komedianäyttelijöitä. Hän on tehnyt pitkään töitä television ja elokuvan parissa, unohtamatta  sketsejä, joita hän on aikoinaan luonut Ketonen & Myllyrinne -ohjelmaansa. Putouksen lisäksi hän on tänä syksynä mukana myös Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa. Viime kaudella Kari veti mieleenpainuvan roolin Vladimir Putinina, joka sai itse kunkin epäilemään Karin sukuhistoriaa. Ei kukaan pysty samanlaiseen slaavikyykkyyn ja siristykseen kuin Putin itse. Paitsi jos Putinilla on kadonnut kaksoisveli?

Ville Tiihonen
Porukan ylivoimaisesti rauhoittavin ääni kuuluu Ville Tiihoselle. Ei siis ole yllättävää, että hän on toiminut usean äänikirjan lukijana. Tämän lisäksi Ville on näytellyt televisiosarjoissa kuten Mustat lesket ja Kiiltokuvia, mutta varsinkin teatterin näyttämö on muodostunut hänelle tutuksi. Stella Polaris – improvisaatioteatterin kautta hän on muovautunut improvisaation mestariksi, joten voimme suorassa lähetyksessä odottaa varsinkin nopeita reaktioita ja hetkeen tarttumista. Ai niin, ja Ville ei valitettavasti ole sukua Cheekille. Katkaistaan siltä huhulta siivet saman tien.

Mari Perankoski
Jos löisi vetoa siitä, kuka Putouksen näyttelijäkaartissa todennäköisimmin tulee pyörimään lavalla tekoparta naamalla ja dallaspullat rinnuksilla, saisi Mari Perankoski varmasti eniten ääniä. Mari ei pelkää laittaa itseään likoon, ja onkin siksi komediakentällä kuin kotonaan. Varsinkin televisiopuoli on tullut hänelle tutuksi, ja hän onkin viime vuosina esiintynyt suursuosion saavuttaneissa tv-ohjelmissa kuten Roba ja Yleleaks. Mari ei ole suuri laulunumeroiden ystävä. Saa nähdä, kuinka lähelle mikrofonitelinettä Mari tänä vuonna pääsee.

Jenni Kokander
Jenni Kokander on Putouksen näyttelijöiden leppoisa voima, joka ei tunnu ahdistuvan mistään. Hän on toiminut uransa aikana varsinkin teatterissa, sekä elokuvissa kuten Ainoat oikeat  ja Luokkakokous. Viime kaudella hän loi hahmokisaan hyväntahtoisen venäläishahmon, Venäjän ja Suomen kiusallisesta poliittisesta tilanteesta huolimatta. Hahmo sai kuitenkin positiivista vastakaikua itärajan toiselta puolelta, ja yksi venäläissivusto jopa nimesi tämän Suomen ja Venäjän välisen ystävyyden symboliksi. Jennillä on siis varmasti tänäkin vuonna uskallusta herättää keskustelua huumorin keinoin.

Riku Nieminen
Riku Nieminen on varmasti tuttu nimi Putouksen fanikunnalle. Hän pyöri Putouksen vakiokalusteena neljä kautta, jonka jälkeen hänet on nähty mm. Robassa ja 1001 Rikua -ohjelmassa. Ja nyt vihdoinkin, Riku on tullut järkiinsä ja palanut kotiin. Riku on ehtinyt työskennellä hyvin monipuolisissa projekteissa, teatterinäyttämöltä elokuviin. Mies on myös suuri musiikin ystävä ja on soittanut useassa eri bändissä. Riku on itse asiassa Putous-porukan ainoa, joka on julkaissut levyn joka on myynyt kultaa. Kahdesti. Katsotaan puhkeaako tältä kaudelta lisää musiikkia, joka voisi tuon maagisen rajan ylittää uudestaan.

Heikki Paasonen
Heikki Paasonen on jokaisen ohjelman isähahmo. Yli 10 uravuoden jälkeen luulisi, että tällä 32-vuotiaalla juontajahepulla olisi vaikea uudistaa itseään. Mutta toisin kävi. Viime Putous-kaudella Heikki yllätti katsojat toisinaan riippumalla katosta ylösalaisin Ville Haapasalona, ja toisinaan riimittelemällä hämmentävän yhdennäköisenä Petri Nygårdina. Heikki todisti olevansa loistava heittäytyjä, joka ei ota itseään liian vakavasti. Onkin aika etsiä seuraava hassun hauska hattu, joka tuo esiin uuden puolen tästä suosikkijuontajasta.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 24.10.2015.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy