Lisätietoja

Manna Katajisto
Tiedottaja, Manna PR Ky
manna.katajisto@mannapr.fi
040 5610074

18.12.2017

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubenssin veljekset -elokuvalla jo 100 000 katsojaa!

Kotimainen koko perheen elokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on saavuttanut hienon 100 000 katsojan rajan. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset sai ensi-iltansa 24.11. ja sen on nähnyt elokuvateattereissa tähän mennessä 104 120 katsojaa. Elokuvan tekijät juhlistavat tätä julkaisemalla elokuvan kuvauksista sen sadannen kohtauksen.

Ennen näkemättömässä pidennetyssä kohtauksessa Aku Hirviniemi ja Janne Kataja irrottelevat Rillirouskun ja Isonavan rooleissaan. Sadannen kohtauksen voi katsoa tästä linkistä.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kuvauksissa oli rento tunnelma ja näyttelijät pääsivät usein vauhtiin improvisoiden kohtauksiin lisää komiikkaa. Leikkauspöydälle jäi vähintään toisen elokuvan verran materiaalia, joka ei mahtunut mukaan.  Poistettuja kohtauksia ja hulvattomia improja voi kuitenkin onneksi jakaa myös katsojille”, iloitsee elokuvan ohjaaja Anna Dahlman.

Elokuva jatkaa teatterien ohjelmissa koko maassa myös joulunpyhinä ja uskomme sen tavoittavan tuolloin vielä paljon uusia katsojia”, tuottaja Jarkko Hentula kommentoi.

Anna Dahlman on ohjannut Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset perustuvan elokuvan. Nimiosissa nähdään Emily Shipway ja Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja sekä sivuosissa Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kiti Kokkonen ja Pekka Strang. Elokuvan tuottaa Jarkko Hentula.

Sinikka ja Tiina Nopolan käsikirjoittama elokuva tarjoaa iloa ja naurua perheen pienempien lisäksi myös aikuisille. Elokuva on Siskonpeti-sarjan ohjaajana tunnetun Dahlmanin esikoisohjaus valkokankaalla.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Keisari Aarnio tv sarja #keisariaarnio #tvseries #acting #yellowfilmtv #finland #teamleader
Jaksot 1-3 nyt katsottavissa Ruudussa. #keisariaarnio #ruutu #crime #police #narcotics #tvserie 📺 #yellowfilmtv
Ein tolles Bild von Clemens Schick bei den Dreharbeiten von "Arctic Circle". Er spielt dort einen Multimillionär und Chef eines Pharmakonzerns. @clemens_schick @joijohannsson @bruecknermaximilian Lina Kuustonen. #joijohannsson #clemensschick #maximilianbrueckner #linakuustonen #arcticcircle #yellowfilmtv #bavariafiction #hannusalonen #ollitola #lappland #finnland #hanneloremaier Repost von Bavaria Fiction FB. Danke 🎆
Hieno kevätsää hulppeissa maisemissa. Ivalo- elokuvan kuvausryhmä jäällä.
Ivalo- elokuvalla hienot puitteet Utsjoella. Kuvaukset käynnissä Mantojärven jäällä.
Making of #ivalo #articcircle #bavariafilm #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy