Lisätietoja

Manna Katajisto
Tiedottaja, Manna PR Ky
manna.katajisto@mannapr.fi
040 5610074

18.12.2017

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubenssin veljekset -elokuvalla jo 100 000 katsojaa!

Kotimainen koko perheen elokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset on saavuttanut hienon 100 000 katsojan rajan. Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset sai ensi-iltansa 24.11. ja sen on nähnyt elokuvateattereissa tähän mennessä 104 120 katsojaa. Elokuvan tekijät juhlistavat tätä julkaisemalla elokuvan kuvauksista sen sadannen kohtauksen.

Ennen näkemättömässä pidennetyssä kohtauksessa Aku Hirviniemi ja Janne Kataja irrottelevat Rillirouskun ja Isonavan rooleissaan. Sadannen kohtauksen voi katsoa tästä linkistä.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan kuvauksissa oli rento tunnelma ja näyttelijät pääsivät usein vauhtiin improvisoiden kohtauksiin lisää komiikkaa. Leikkauspöydälle jäi vähintään toisen elokuvan verran materiaalia, joka ei mahtunut mukaan.  Poistettuja kohtauksia ja hulvattomia improja voi kuitenkin onneksi jakaa myös katsojille”, iloitsee elokuvan ohjaaja Anna Dahlman.

Elokuva jatkaa teatterien ohjelmissa koko maassa myös joulunpyhinä ja uskomme sen tavoittavan tuolloin vielä paljon uusia katsojia”, tuottaja Jarkko Hentula kommentoi.

Anna Dahlman on ohjannut Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjoittamaan suosittuun kirjaan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset perustuvan elokuvan. Nimiosissa nähdään Emily Shipway ja Ella Kangas. Muissa päärooleissa nähdään Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Aku Hirviniemi ja Janne Kataja sekä sivuosissa Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä, Kiti Kokkonen ja Pekka Strang. Elokuvan tuottaa Jarkko Hentula.

Sinikka ja Tiina Nopolan käsikirjoittama elokuva tarjoaa iloa ja naurua perheen pienempien lisäksi myös aikuisille. Elokuva on Siskonpeti-sarjan ohjaajana tunnetun Dahlmanin esikoisohjaus valkokankaalla.
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

As being a camera operator, it’s very important to point out different things with your finger. #ArcticCircle #IVALO #Lapland #Finland #bavariafiction #yellowfilmtv #dailytrumpisms #setlife #cinematography #arri #angenieoux #kamerafirma 📸mpoutane
Keisari Aarnion loistavasti palvellut city-studio lukuisine lavasteineen jää taakse. Kiitos talo. #keisariaarnio #yellowfilmtv #rikossarja #helsinki
Checking out my own work from the telly. I did camera control for #hyvätjahuonotuutiset and was a bit worried about one camera which I was unable to match perfectly probably because of prompter glass. No worries, nobody will ever know 😉 #colorgrading #camera #tv #cameracontrol #bts #broadcast #workmode #yellowfilmtv #nelonen #multicamera
19:30 taas mennään!😍 Mitäköhän on luvassa? #putous #yellowfilmtv #behindthescenes
Näiden juttuja vois kuunnella toistekin #hyvätjahuonotuutiset #yellowfilmtv
Pre-shoot overload. #keisariaarnio #studio #helsinki #rikossarja #yellowfilmtv #toomuchforone @jojo.rikman

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy