Lisätietoja

Elisa Viihde
Mediadesk
+358 50 305 1605
mediadesk@elisa.fi

13.12.2016

Downshiftaajat-sarja jatkuu Elisa Viihteessä 15.12.2016

Varakkaaseen elämäntyyliin tottuneet, rahavaikeuksien takia lähiöön muuttaneet Satu (Iina Kuustonen) ja Tommi (Jussi Vatanen) ovat toisella tuotantokaudella hieman erilaisen ongelman edessä, kun Tommi saakin yllättäen kyseenalaisen läjän rahaa. Millaisia kulisseja tarvitaan nyt?

Elisa Viihteen suosittu alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa 15.12. alkaen. Huippusuositun draamasarjan ensimmäinen kausi keräsi isojen katsojamäärien lisäksi neljä Venla-ehdokkuutta. Elisa Viihteen ohella YLE TV2 esittää ensimmäistä kautta parhaillaan. Sarja on katsottavissa myös Yle Areena -palvelussa, jossa se on kerännyt yli miljoona katselukertaa. Odotettu toinen kausi on katsottavissa vain Elisa Viihteessä.

”Downshiftaajat on kaikkien aikojen katsotuin sarja Elisa Viihteessä. Olemme iloisia voidessamme tarjota katsojille suositusta alkuperäissarjastamme toisen kauden. Myös toisella kaudella mukana on Suomen eturivin näyttelijöitä ja tekijöitä”, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava johtaja Ani Korpela.

”On ollut kunnia tehdä jatkoa sarjalle, joka on ollut menestys sekä Elisa Viihteessä että Ylessä. Sarja on saanut runsaasti positiivista katsojapalautteetta ja huomiota sosiaalisessa mediassa. Se on saanut myös kiitosta erinomaisesta näyttelijätyöstä ja sujuvasta ohjauksesta. Aidot tunteet ja uskottavat tilanteet ovat sarjan suola. Sama sirottelu jatkuu toisella kaudella”, kommentoi sarjan tuottaja Marko Talli.

Komediallisella otteella jatkavalla Downshiftaajien toisella kaudella mukana on suuri joukko Suomen ykkösnäyttelijöitä. Ensimmäisellä kaudella seurattiin kahden ystäväpariskunnan pakon sanelemaa kulissielämää lähiössä. Tommin ja Sadun lisäksi toisella kaudella nähdään myös toinen tuttu pariskunta Aaro (Mikko Leppilampi) ja hänen vaimonsa Pia (Niina Lahtinen), joiden elämä kääntyy niin ikään ylösalaisin yllättävän äkkirikastumisen vuoksi.

Toisella kaudella mukaan astuvat myös uudet hahmot, kuten Tommin veli Jaakko (Heikki Paasonen) sekä Tommille päänvaivaa aiheuttava Olivia Raittila (Wanda Dubiel). Miten käy, kun Tommin lähiönaapuri ja vanha koulukaveri Juha (Eero Ritala) laittaa lusikkansa Tommin uusiin bisneksiin?

Pariskuntien elämää sekoittaa myös Sadun ja Aaron äiti Marja-Liisa (Anna-Leena Härkönen) sekä hänen miehensä Raimo (Pirkka-Pekka Petelius).

Toisen kauden ohjaavat Teppo Airaksinen (Napapiirin sankarit 2, Putous, Downshiftaajien ensimmäinen kausi) ja Taavi Vartia (Syke, Lomasankarit, Rölli ja kultainen avain, Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus) ja käsikirjoituksesta vastaavat Leo Viirret, Atte Järvinen, John Lundsten sekä Melli Maikkula. Sarjan tuottavat Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:stä.

Toisen kauden jaksot julkaistaan Elisa Viihteessä neljässä erässä:

15.12.: Jaksot 1-3
22.12.: Jaksot 4-5
29.12.: Jaksot 6-7
11.1.: Jaksot 8-10
Info

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki, Finland
+358 40 180 5783
info@yellowfilm.fi

SCRIPTED
Olli Haikka, CEO
olli.haikka@yellowfilm.fi

NONSCRIPTED
Milla Bruneau, COO
milla.bruneau@yellowfilm.fi

 

Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tägää se frendi, jolla bileet lähtee aina lapasesta 💃👇 . . . @siskonpeti #siskonpeti #yellowfilmtv #muijatsaunoo #viikonloppu #bileet
Tänään oli Supermarsun pressinäytös. Ensi viikolla enskari. Paikalla myös ihana @ehellen ❤️🖕 #supermarsu #yellowfilmtv
TV kuvauksiin... 🎞️🎞️🎞️ #megapaula #dragxenia #paulakoivuniemidragshow #joeblascosuomi #ympyrätalonsilmäset #yellowfilmtv
🐹SUPERMARSU-SKABA🐹 . Kuka Supermarsu-elokuvan hahmoista on keskimmäisessä kuvassa? . Osallistu kommentoimalla vastaukseksi torstaihin 18.1. mennessä. ⏱️⬇️ . Oikein arvanneiden kesken arvomme kaksi (2) Supermarsu-tuotepakettia! ONNEA SKABAAN! 😎 . @supermarsuelokuva #supermarsuskaba #supermarsu #yellowfilmtv #skaba
Aa että, kohta alkaa. #sprprk #taffeltime #kotipizza #themoishow #putous #mtv #yellowfilmtv

© Yellow Film & TV - Powered by Barabra Oy